Header Ads

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΕΜΒΟΛΙΑ RNA φ.1735

• Το παραμύθι με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και η καταστροφή του τουρισμού • Εμβόλια DNA, RNA»! Βίντεο από το 2017
   

Το παραμύθι με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και η καταστροφή του τουρισμού

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 
Την ώρα που Τουρκία, Αίγυπτος, Κύπρος και Ισπανία έχουνε ανακοίνωση ότι ανοίγουν έως και 1η Ιουνίου, εμείς ξιφομαχούμε με φαντάσματα και πιστοποιητικά εμβολιασμού. Όταν ακόμα δεν γνωρίζουμε, εάν κάποιος εμβολιασμένος μπορεί να μεταδώσει τον ιό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το τεστ στις πύλες εισόδου είναι απαραίτητο και κανένα πιστοποιητικό δεν μπορεί να το υποκαταστήσει. Ειδικά μετά την απάντηση που έδωσε ο ισχυρός άντρας της Φάιζερ, Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν κάποιος που έχει κάνει ακόμα και τις δύο δόσεις του εμβολίου, μπορεί να μεταδώσει τον ιό!

Πως λοιπόν θα επιτρέπουμε την είσοδο σε κάποιον που είναι εμβολιασμένος, χωρίς να του κάνουμε τεστ στην πύλη εισόδου για να δούμε εάν είναι φορέας του ιού;

Προσπαθεί ο Μητσοτάκης να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τα μέσα ενημέρωσης, μπουκωμένα από τις λίστες, γράφουν ό,τι γουστάρουν. Έτσι για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, έγραψαν πάλι ό,τι ήθελαν και φυσικά δεν θα γράψουν την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που δεν δέχεται με κανέναν τρόπο, πολύ απλά, να ξεχωρίζουν οι πολίτες σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και να απολαμβάνουν προνομίων και στους υπόλοιπους που δεν το έχουν κάνει.

Το πείσμα Μητσοτάκη, εκτός από πολύ περίεργο….έχει όμως και άλλες παραμέτρους που στην ουσία πλήττουν βάναυσα τον τουρισμό στην χώρα μας. Και εξηγούμεθα :

Στις 17/3 αναμένεται να εγκριθεί από το Κολέγιο των Επιτρόπων η πρόταση για ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, που δεν θα είναι διαβατήριο. Αυτό δεν σημαίνει τίποτε, διότι θα πρέπει να πάει στο Συμβούλιο υπουργών, στην Ευρωβουλή, ξανά στο Συμβούλιο και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στην εθνική νομοθεσία των 27 κρατών μελών της Ένωσης. Δεύτερον, Τουρκία και Αίγυπτος ανοίγουν από 1/4, η ΚΥΠΡΟΣ από 1/5 και από 1/6 η Ισπανία χωρίς προϋπόθεση πιστοποιητικού. Δηλαδή οι ανταγωνιστές μας πουλάνε ήδη πακέτα κι εμείς πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Αφού κανένας tour operator δεν πουλάει ακόμη Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα δεν λέει με τί όρους και πότε θα ανοίξει η τουριστική σεζόν !

Αλήθεια, πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας πρωθυπουργός;

Πηγή : https://exofitsio.blogspot.com/


Εμβόλια DNA, RNA»!Βίντεο από το 2017

8 Μαρτίου, 2021 Με τον Bill Gates να προβλέπει τα πάντα! «Διορατικός» διεθνιστής ...

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς, είχε ανακοινώσει το 2017 μια προσπάθεια που αναπτύσσει προσαρμόσιμα εμβόλια πριν από μια παγκόσμια κρίση υγείας. Τότε είχε παρουσιάσει το Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) – που ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates , τις κυβερνήσεις της Ινδίας και της Νορβηγίας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα ιατρικής έρευνας Wellcome και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – λέγοντας τότε πώς «ο κόσμος είναι τραγικά απροετοίμαστος» για πανδημίες και ανακοινώνοντας από τότε πως ετοιμάζουν νέο εμβόλιο (DNA,RNA).

«Ο CEPI είναι ένας συνασπισμός προετοιμασίας για επιδημίες. Και η ιδέα είναι να ενταχθεί ένας νέος τρόπος δημιουργίας εμβολίων, που θα μπορούσε να μας επιτρέψει να αναπτύξουμε σε λιγότερο από 1 έτος ένα καινοτόμο εμβόλιο. Ονομάζονται εμβόλια DNA, RNA», είχε δηλώσει το 2017 ο Gates.

«Αυτό μας δίνει μια ευκαιρία να είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε εγκαίρως, όταν η επόμενη επιδημία χτυπήσει», είχε υπογραμμίσει. «Κι αν επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, πόσους ανθρώπους πραγματικά σώζουμε; Λοιπόν ξέρετε δεν γνωρίζουμε πάντα τον κίνδυνο μιας επιδημίας, και μερικές επιδημίες όπως μια επιδημία γρίπης, θα μπορούσαν να είναι απόλυτα τεράστιες», είχε τονίσει ο παγκοσμιοποιητής, ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει προγράμματα εμβολίου, με πολλούς να τα έχουν κατηγορήσει για παρενέργειες στείρωσης. «Χρειαζόμαστε εμβόλια για πολλά πράγματα, όχι μόνο για επιδημίες», είχε καταλήξει.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον αυτό βίντεο στο el.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια