Header Ads

ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ - ΗΑΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ φ.1729

Νέα ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού σε Ισραήλ και Εμιράτα παρά τον εκτενή εμβολιασμό. Ανησυχία για την απόφασή του Ισραήλ και την μετάλλαξη
  

Γιατί ανησυχεί την παγκόσμια κοινότητα η απόφαση του Ισραήλ να «σφραγίσει» την χώρα. Ανησυχεί το Ισραήλ για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου απέναντι στην μετάλλαξη του κορονοϊού; Αδικαιολόγητος καλπασμός κρουσμάτων και στα Εμιράτα παρά το παγκόσμιο ρεκόρ εμβολιασμού.

Ενώ τόσο το Ισραήλ όσο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές σε ποσοστό εμβολιασμού επί του πληθυσμού, τα ημερήσια νεα κρούσματα κορονοϊού έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παραμένουν παγκόσμιοι πρωταθλητές στα εμβόλια Βλέπουμε από τον πίνακα ότι το Ισραήλ έχει εμβολιάσει ήδη το 45% το πληθυσμού του, ενώ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν εμβολιάσεις σχεδόν το 30% του πληθυσμού.

Και όμως τα νέα κρούσματα κορονοϊού έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η απρόσμενη έκρηξη κρουσμάτων προκαλεί ανησυχία Τόσο το Ισραήλ όσο και τα Εμιράτα, παρά τον υψηλό δείκτη εμβολιασμού, καταγράφουν ρεκόρ κρουσμάτων!

https://www.olympia.gr 
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια