Header Ads

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE φ.1693

Κορονοϊός: Επιστρέφει με νέους… κανόνες η Premier League


Σε νέα… πραγματικότητα το ποδόσφαιρο, λόγω κορονοϊού. Η επανέναρξη της Premier League αναμένεται -καλώς εχόντων των πραγμάτων- εντός του Ιουνίου. Κι ενώ οι ομάδες τελούν εν αναμονή της σχετικής απόφασης για την ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα, οι αρμόδιοι φορείς επεξεργάζονται το πρωτόκολλο που θα εφαρμοσθεί στην μετά κορονοϊό εποχή. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Telegraph», εκτός από το ήδη γνωστό πως οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξουν αυστηροί κανόνες για τους παίκτες, προκειμένου να περιορισθεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αυτά τα μέτρα θα εφαρμοσθούν σίγουρα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ενδεχομένως για τους επόμενους 12 μήνες! Ειδικότερα, στο σχετικό πρωτόκολλο, προβλέπεται απαγόρευση της χειραψίας πριν τους αγώνες, ενώ υπάρχει ρητή οδηγία στους διαιτητές να παρατηρούν τους παίκτες που θα... φτύνουν στο γήπεδο. Επίσης, δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση μπουκαλιών νερού, η ανταλλαγή φανέλας μετά το τέλος της αναμέτρησης και οι ομαδικοί πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη γκολ. 

Πρόκειται για μία νέα πραγματικότητα, στην οποία θα πρέπει να μάθουν να ζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο και για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα.\

ΠΗΓΗ: OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια