Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1696


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πραγματικοί ρατσιστές του πλανήτη – Μελαμψός πολιτικός τους ξεμπροστιάζει



Απίστευτα τα όσα ειπώθηκαν από τον Joe Biden και την Αριστερά των ΗΠΑ... 

Πηγή: el.gr 23 Μαΐου, 2020 

Σε μήνυμα μέσω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, o Vernon Jones πρώην βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Georgia των ΗΠΑ, αναφέρθηκε σε περιστατικό, κατά οποίο ο υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, μιλώντας σε μελαμψό παρουσιαστή εκπομπής, είπε σε ένα άκρως ρατσιστικό σχόλιο: 

«Λοιπόν θα σου πω αυτό: Αν έχεις πρόβλημα να καταλάβεις αν είσαι με μένα ή τον Τραμπ, τότε δεν είσαι μαύρος»! 
Ο Jones, εξοργισμένος, με την τοποθέτηση Biden, δήλωσε πως έχει κουραστεί να ακούει αριστερούς Δημοκρατικούς, όπως ο αντίπαλος του Τραμπ, να λένε στους μαύρους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν. 

«Αρχικά έχω πρόβλημα με το ύφος που χρησιμοποιεί. Δεύτερον, αυτό είναι ένα δείγμα σχετικά με το πώς οι αριστεροί Δημοκρατικοί λατρεύουν να υποδεικνύουν στους μαύρους πως θα σκέφτονται», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Λοιπόν ξέρετε κάτι; Έχω ένα μήνυμα για τον Joe Biden. Άσε με να σου ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν θα σε ψηφίσω, αλλά είμαι μαύρος. Θα ψηφίσω τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά είμαι μαύρος. Το καταλάβατε Joe Biden και εσείς όλοι οι αριστεροί που πιστεύετε πως μπορείτε να σκέφτεστε για εμάς; Τώρα δεν είμαστε καν μαύροι, αν δεν σας ψηφίσουμε; Τι προσβολή!». 

Τα λόγια του Vernon Jones έρχονται σαν «μαχαιριά» στην καρδιά του αριστερού Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, το οποίο κατηγορεί τον Ν.Τραμπ για «ρατσισμό», ενώ αποδεικνύεται πως εκείνο είναι που κρύβει τους πραγματικούς ρατσιστές μέσα του, οι οποίοι υποδεικνύουν στις φυλές των ΗΠΑ τι θα ψηφίσουν και όποιος δεν συμφωνεί, του αφαιρείται ακόμα και η φυλετική του ιδιότητα.




Δένδιας για Έβρο:
Υπήρξε Τουρκική κινητικότητα - Ανοησία τα περί κατάληψης εδάφους




Πηγή: Newsroom 
Ο Νίκος Δένδιας, χαρακτήρισε «ανοησία» για μια ακόμα φορά τα περί κατάληψης Ελληνικών εδαφών στον Έβρο από τον Τουρκικό στρατό και την Τουρκική στρατοχωροφυλακή. 

«Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να γίνουν παιχνίδι μικροκομματικών συμφερόντων τα εθνικά ζητήματα», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Κυριακής (24/05) στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε: «Η Ελλάδα ξεκίνησε προπαρασκευαστικές εργασίες και μετρήσεις, για την κατασκευήπροέκταση του φράκτη στον Έβρο. Η Τουρκία θέλησε να της γνωρίσουμε προκαταβολικά τις συντεταγμένες του φράκτη και η Ελλάδα -ως όφειλε- απάντησε αρνητικά και ότι ο φράχτης κατασκευάζεται αποκλειστικά εντός ελληνικού εδάφους, καθώς δεν έχουμε λόγο να της γνωρίσουμε οτιδήποτε. Κατόπιν, παρατηρήθηκε κινητικότητα, σε μία απο τις περιοχές που είχαν ξεκινήσει εργασίες και έπειτα η Αθήνα έστειλε δεύτερη διακοίνωση στον Πρέσβη της Τουρκίας απαιτώντας να μην υπάρχει η παραμικρή τουρκική ενέργεια επ’ αυτού». 

«Η αγγλική εφημερίδα Sun υιοθέτησε τον ισχυρισμό περί «κατάληψης ελληνικού εδάφους 16 στρεμμάτων από την τουρκική πλευρά». Αυτόν τον ισχυρισμό τον υιοθέτησε επίσης, ελληνικό ακροδεξιό κόμμα και τον αναπαρήγαγε, ενώ υπερακόντισε την ανοησία αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτά δεν παίζει κανείς, ούτε είμαι διατεθειμένος τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να τα θέσω στη βάσανο των μικροκομματικών συμφερόντων. Το εθνικό συμφέρον δε μπορεί να γίνεται κλωτσοσκούφι για μικροκομματικά συμφέροντα, για λόγους επιβίωσης κάθε ακροδεξιού κόμματος και για δημοσκοπικούς λόγους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι δυνατόν να θέτουμε σε κίνδυνο τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής για μικροκομματικούς και δημοσκοπικούς σκοπούς, Να σταματήσουν οι ανοησίες εδώ» τόνισε ο κ. Δένδιας. 

Ο κ. Δένδιας μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Η τουρκική πλευρά επιδιώκει ένταση και στρατικοποίηση των εντάσεων. Η Ελλάδα δεν πέφτει σε αυτή την παγίδα. Το έχουμε διαμηνύσει στους Τούρκους. Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Όχι στον 19ο αίωνα και στις λογικές των κανονιοφόρων. Το συμφέρον της Τουρκίας είναι να λειτουργεί ως μία σύγχρονη χώρα και να έρθει να συζητήσει με την Ελλάδα ως πρέπει στον 21ο αιώνα, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου».




Κάλεσμα Χαφτάρ για γενικό ξεσηκωμό κατά του «Τούρκου κατακτητή» – Έρχεται νέος γύρος αιματοχυσίας στη Λιβύη



Ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ κάλεσε χθες τις δυνάμεις του να συσπειρωθούν εναντίον της Τουρκίας, που στηρίζει την αντιμαχόμενη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, για να αναστρέψουν την πορεία της στρατιωτικής σύγκρουσης γύρω από την πρωτεύουσα. Οι προωθήσεις την περασμένη εβδομάδα των δυνάμεων που συμμαχούν με τη διεθνώς αναγνωρισμένη GNA, όπως η κατάληψη μιας στρατηγικής σημασίας αεροπορικής βάσης, θέτουν σε κίνδυνο την επιθετική εκστρατεία που έχει εξαπολύσει εδώ και ένα χρόνο ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης Χάφταρ. 

Ο LNA, που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αίγυπτο και τη Ρωσία, απειλεί να εξαπολύσει σε αντίποινα μια μαζική αεροπορική εκστρατεία. To S;abbato, οι δυνάμεις της GNA προχώρησαν προς ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της Τρίπολης, όπου είπαν ότι χρειάστηκαν να περάσουν μέσα από νάρκες και άλλους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχε τοποθετήσει ο LNA. Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός ανέφερε ότι αποσύρθηκε από ορισμένες περιοχές, αλλά επίσης έστησε ενέδρα στο στρατόπεδο Γιαρμούκ στην Τρίπολη και σκότωσε ή έπιασε αιχμαλώτους αντίπαλους μαχητές. 

Ο Χάφταρ, σε ένα ηχητικό μήνυμα, απευθυνόμενος στις δυνάμεις του, τους κάλεσε να πολεμήσουν την «αποικιοκρατική» επέμβαση της Τουρκίας μέχρι να ηττηθεί, σε μια αναφορά στην περίοδο του οθωμανικού ελέγχου της Λιβύης. «Αποκτάτε δόξα ενώ πολεμάτε τον απεχθή αποικιστή άπληστο για τον πλούτο μας», είπε. «Και διεξάγετε πόλεμο σε όλα τα μέτωπα, έναν πόλεμο στον οποίο δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η νίκη». Ο Χάφταρ, σε ένα ηχητικό μήνυμα που απευθύνθηκε στις δυνάμεις του, τους παρότρυνε να πολεμήσουν την «αποικιακή» παρέμβαση της Τουρκίας μέχρι την ήττα της, σε μια αναφορά στον οθωμανικό έλεγχο της Λιβύης. Οι δηλώσεις του στρατάρχη έγιναν καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμφώνησαν χθες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία να συνεχίσουν τη στενή στρατιωτική και πολιτική συνεργασία σε για ταχεία αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στη Λιβύη.




Τουρκοποίηση και δημογραφική αλλαγή – η οθωμανική πρακτική Ερντογάν σε Συρία και Λιβύη


Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020: Ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυξάνει τη συστηματοποιημένη διαδικασία τουρκοποίησης σε περιοχές που καταλαμβάνουν οι δυνάμεις του στη βόρεια Συρία, υποστηριζόμενες από τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπου εφαρμόζουν τις οθωμανικές ατζέντες του μετά την αποτυχία των μεγαλύτερων σχεδίων του για να επιτρέψει στους τρομοκράτες να κυριαρχήσουν σε περιοχές Συρία. 

Το ζήτημα δεν διαφέρει στη Λιβύη όπου ο Ερντογάν επιδιώκει να ανακινήσει τους Τούρκους που ανήκουν σε έναν αριθμό Λίβυων, οθωμανικής καταγωγής, από την περίοδο της οθωμανικής κατοχής του αραβικού έθνους. 

Η Τουρκία εγκαθιστά τρομοκράτες και τις οικογένειές τους στα σπίτια των οικογενειών που εκτοπίστηκαν βίαια για να κάνουν δημογραφική αλλαγή στην περιοχή, σύμφωνα με τους ντόπιους σε περιοχές της βόρειας Συρίας… Μήπως εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πικρή εμπειρία από τη Μ. Ασία και την Κύπρο και μυαλό δεν βάζουν οι Ελληνικές κυβερνήσεις επί των ημερών μας και φυτεύουν πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα από μουσουλμάνους; Η τουρκοποίηση αρχίζει με αλλαγές ονομασιών 
Πληροφορίες από 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια