Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1693

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ο «Κορίνθιος»

Ο αποεθνισμός της Ελλάδας και οι ευθύνες…

Καταγγέλθηκε επίσημα από τα έδρανα της Βουλής και από πολλές πλευρές ο κακός χειρισμός του «Μεταναστευτικού Προβλήματος» από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις και Μειοψηφίες της Αντιπολίτευσης. Έκπληκτοι οι Έλληνες πολίτες παρακολούθησαν το «Σενάριο Ειρηνικής κατάληψης της Πατρίδας μας και διαπίστωσαν πως σε κάθε αλλαγή στην Εξουσία έρχονται Κυβερνήσεις που σ΄αυτό το σημαντικό κομμάτι της Εθνικής Πολιτικής εφαρμόζουν συνεχίζοντας το έργο που κατηγορούσαν όταν πριν λίγο βρίσκονταν στη θέση της αντιπολίτευσης. Είναι πλέον φανερή η συνακολουθία γεγονότων στον βάναυσο Εποικισμό και στην αποεθνοποίηση της Πατρίδας μας . 

Μέσα στη διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών είδαμε τα κύματα οργανωμένης διείσδυσης λαθρομεταναστών, που άρχισαν από την γειτονική Αλβανία, όταν έπεσαν τα τείχη του Κομμουνιστικού καθεστώτος του Χότζα, συνέχισαν να καταφθάνουν από βουνά και απόμερες στράτες πεινασμένοι και καταπιεσμένοι Λαοί της πρώην Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης, κάτι που το αντιμετωπίσαμε χλιαρά μέχρι που μας πήρανε χαμπάρι οι Ισλαμιστές της Τουρκίας. Αυτοί το έκαναν μπίσνες, έχοντας προφανώς βιώματα σκλαβοπάζαρων της Οθωμανικής εποχής. Έγιναν με τη σύμπραξη ακόμη και άλλων υποτίθεται συμμαχικών κρατών, εταίρων, όπως η Γερμανία, στρατηγικοί διακινητές δυστυχισμένων Λαών του Τρίτου Κόσμου. 

Μεγάλη η ευθύνη των δεκάδων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που αφέθησαν στα Ακριτικά Νησιά μας να παίζουν το ρόλο μεσάζοντος φορέα, που συμμετέχει στο κύκλωμα της λαθρομετανάστευσης, διευκολύνοντας τις συνεχείς ροές από τα Τουρκικά Παράλια της Μικράς Ασίας, αλλά και στα χερσαία Σύνορα, ενώ παράλληλα καταχρώνται το δημόσιο χρήμα απολαμβάνοντας πλήρη ασυδοσία στις αντεθνικές τους δραστηριότητες που τις βαπτίζουν Ανθρωπιστικές. Φυσικά δεν είναι άμοιρες ευθυνών οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες ρίχνουν στάχτη στα μάτια των αγνών Ελλήνων τηρώντας παράλληλα με ελαφρές παραλλαγές τη γραμμή μιας υποτίθεται Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φροντίζει μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων. 

Δημιουργεί μεγάλη αίσθηση Εθνικής ανησυχίας και αβεβαιότητας ακόμη και επί Κυβερνήσεως της Κεντροδεξιάς, όταν βλέπουμε να «φυτεύονται» διάσπαρτα ολόκληρες πόλεις λαθρομεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, ηλικίας 20 - 40 ετών με πολυμελείς οικογένειες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια σε κλειστά ή ελεύθερα Κέντρα, υποτίθεται, Κράτησης, όπως στην Κόρινθο σε όλα τα πρώην Στρατόπεδα ανά τη χώρα που φρόντισαν κυβερνήσεις να διαλύσουν προς τούτο(;). Οι ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων και των πολιτικών κομμάτων, έχουν ξεπεράσει, όπως και των κυβερνήσεων τα όρια της ανοχής…. 

« Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια