Header Ads

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ φ.1691

  ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...  



Θρήνος στην Κορινθία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 14χρονος που αναζητούνταν στον Ισθμό 
Νεκρός εντοπίστηκε, πριν από λίγα λεπτά, ο 14χρονος που αναζητούνταν από άνδρες του Λιμενικού στην περιοχή του Ισθμού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός που βρισκόταν στο σημείο για να κάνει τη βόλτα του μαζί με την παρέα του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από ύψος 60 μέτρων εντός του Ισθμού. Στο σημείο επιχείρησαν Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική οι οποίοι πριν από λίγα λεπτά ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 14χρονο. 

Λέχαιο: Επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά 
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μετά το Πασχαλινό γλέντι σε καταυλισμό Ρομά στο Λέχαιο. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, Ρομά λογομάχησαν και καυγάδισαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις όπου επέβαλλαν τη τάξη. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στον καταυλισμό παραμένουν μέχρι κι αυτή την ώρα κλειστοί. 

Ξυλόκαστρο: Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που είχε γίνει την 15.3.2020 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο 17χρονων ημεδαπών, για κλοπή τροχοφόρου. korinthosTV

Δεν υπάρχουν σχόλια