Header Ads

ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ φ.1691

ΈΚΤΑΚΤΗ εντολή! Πως θα μπει «φωτιά» στον πλανήτη που θα κάψει κορωνοϊό και παγκόσμια χούντα. Η έκτακτη παρέμβαση Τραμπ για το Ιράν... Απ΄όπου θα αρχίσει ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος; 


22 Απριλίου, 2020: Την ώρα που ασκείται πίεση στον Ντόναλντ Τραμπ από το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, ο Αμερικανός Πρόεδρος, απείλησε το Ιράν με καταστροφή των ιρανικών κανονιοφόρων, προειδοποιώντας στην ουσία για ξέσπασμα πολέμου στον Περσικό Κόλπο. Όπως τόνισε μέσω του Twitter έδωσε εντολή στο ναυτικό των ΗΠΑ, να ανοίξει πυρ και να καταστρέψει όλα τα ιρανικά κανονιοφόρα εάν «παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα». 

Σημειώνεται πως πριν από μία εβδομάδα το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό κατηγόρησε το Ιρανικό Σώμα Επαναστατικών Φρουρών (IRGC) για «επικίνδυνες και προκλητικές» ενέργειες, ενώ ισχυρίστηκε ότι σχεδόν δώδεκα ιρανικά πλοία «παρενόχλησαν» μερικά αμερικανικά πλοία στον Περσικό Κόλπο. 


Τι συμβαίνει πραγματικά; 

Όπως διαβάσατε χθες (ΕΔΩ), με αφορμή τον κορωνοϊό αριστερόστροφος Ο.Η.Ε. ζήτησε παγκόσμια συνεργασία με διακοπή των επιδοτήσεων των ορυκτών καυσίμων και πρόστιμα σε όσους εξάγουν ορυκτό πλούτο. Τέλος δηλαδή στο πετρέλαιο, του οποίου τις τιμές συνθλίβει ο κορωνοϊός, προκαλώντας πανικό στις αγορές του μαύρου χρυσού, στο φυσικό αέριο κτλ. Επιπλέον, ο Γενικός του Γραμματέας, Αντόνιο Γκουτέρες, ζήτησε την προώθηση της «πράσινης» οικονομίας στην θέση της ελεύθερης, όπερ σημαίνει πως η οικονομία θα «βυθιστεί» στους περιορισμούς και την αριστερόστροφη λογική. Ο πλανήτης θα φτωχύνει! 

Την ίδια ώρα το αριστερό Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι, Μπάιντεν, Σόρος κ.α.) επιδιώκει να βγάλει τον Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο και να ανακτήσει τον έλεγχο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τόσο την ελεύθερη οικονομία όσο και τους Τραμπ και Πούτιν, μέχρι στιγμής βρίσκεται σε συζητήσεις συνεννόησης με τους διεθνιστές της Νέας Τάξης του ΟΗΕ. Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο, μέσω του Ν.Τραμπ, τους προειδοποιεί πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο, σε περίπτωση που δεν ληφθούν υπόψη τα συμφέροντά της. 


Ένα πόλεμος που θα «κάψει» τόσο τον κορωνοϊό όσο και τα σχέδια για μονοπολική παγκόσμια χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια