Header Ads

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ φ. 1677


Μητσοτάκης για τα 4 χρόνια στην προεδρία στη ΝΔ

«Οδηγούμε την Ελλάδα σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον» 


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας για τέσσερα χρόνια και ευχαριστεί τους Έλληνες με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


in.gr  10 Ιανουαρίου 2020, 21:45
Σήμερα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.Με την ευκαιρία αυτή, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος αλλά και στους Έλληνες πολίτες. Σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι η εμπιστοσύνη των Ελλήνων θα είναι πάντα οδηγός του. Επίσης, τονίζει πως τα τέσσερα αυτά χρόνια έφεραν «στα μαλλιά λίγο γκρίζο ωριμότητας και ευθύνης», αλλά ανανέωσαν την καρδιά και τη σκέψη.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Σήμερα κλείνουν 4 χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες με εμπιστεύτηκαν να οδηγήσω τη Νέα Δημοκρατία σε μια νέα εποχή. Δεσμεύτηκα να την αλλάξω, να την εκσυγχρονίσω, να την ανοίξω στην κοινωνία. Το καταφέραμε.
Οδηγήσαμε τη Νέα Δημοκρατία σε μία μεγάλη νίκη και σήμερα εργαζόμαστε για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα πιο φωτεινό, ένα αισιόδοξο μέλλον, ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους Έλληνες.
Τέσσερα χρόνια που είναι παρελθόν, αλλά δείχνουν το μέλλον. Έφεραν στα μαλλιά λίγο γκρίζο ωριμότητας και ευθύνης. Αλλά ανανέωσαν την καρδιά και τη σκέψη. Δεν ξεχνώ γιατί το κόμμα μου με εξέλεξε αρχηγό. Δεν ξεχνώ γιατί οι Έλληνες με εξέλεξαν Πρωθυπουργό. Τους ευχαριστώ. Η εμπιστοσύνη τους είναι πάντα οδηγός μου.»

                  Συναντήσεις του Πρωθυπουργού 
                           Κυριάκου Μητσοτάκη
                     με τους Πολιτικούς Αρχηγούς 

  

Αθήνα, 10-01-2020
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα διαδοχικά στο γραφείο του στη Βουλή: με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσει τις πολύπλευρες διπλωματικές πρωτοβουλίες που ήδη αναπτύσσει η κυβέρνηση. Είκοσι ώρες μετά την επιστροφή του από την Ουάσιγκτον και για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε μια κίνηση διακομματικής συναίνεσης. Σταθερή επιδίωξή του ήταν και είναι η συνεννόηση στα μείζονα ζητήματα, ιδίως σε αυτά που αφορούν στα εθνικά μας θέματα. Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας παρέδωσε στους αρχηγούς των κομμάτων και το σχέδιο του νέου εκλογικού νόμου. Στο θέμα αυτό επέμεινε στην ανάδειξη των στοιχείων της αναλογικότητας αλλά και της ταυτόχρονης ανάγκης να εξασφαλίζεται κυβερνησιμότητα και πολιτική σταθερότητα.
Ο Πρωθυπουργός άκουσε τις απόψεις των συνομιλητών του κι επανέλαβε τη σταθερή επιλογή του, να συζητά με τις πολιτικές δυνάμεις για κάθε κρίσιμο θέμα που απασχολεί τη χώρα. Ο κύκλος των συναντήσεων με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με τη συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια