Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ Θέματα φ. 1675

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


               Ενημερωτικό Σημείωμα Εκδηλώσεων                                                                                                                                         

 Αθήνα, 20/12/2019                   
Προς
τα Μέλη και τους Φίλους
της Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

     Εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. της «Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων», ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο ΝΕΟ ΕΤΟΣ με υγεία, αγάπη, δημιουργία και αισιοδοξία.

     Σχετικά με τις εκδηλώσεις της Ενώσεως, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι ακόλουθες δύο:    1)Μονοήμερη εκδρομή στην Τεγέα Αρκαδίας στις 22/9/2019, η οποία περιελάμβανε επίσκεψη στο Μουσείο, στον αρχαιολογικό χώρο και στο Αρχαιολογικό Πάρκο Τεγέας  με ξενάγηση από την αρχαιολόγο/ξεναγό κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου, καθώς και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο με ξενάγηση από τον Πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Κων/νο Αθανασόπουλο.                                       2)Επίσκεψη/ξενάγηση στον «Πύργο Βασιλίσσης» στο Ίλιον Αττικής στις 8/12/2019.     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσοι ήσαν μαζί μας στις δύο αυτές εκδηλώσεις, έμειναν ικανοποιημένοι, τόσον από την οργάνωση τους όσον και από την επιλογή του Δ.Σ. της Ενώσεως να τις συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της.      Η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Ενώσεώς μας έχει προγραμματισθεί για τις 26 Ιανουαρίου 2020, τη σχετική πρόσκληση της οποίας ενσωματώνουμε στην παρούσα επιστολή, για αμεσότερη ενημέρωση των μελών και φίλων μας.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας, καθώς και τους φίλους σας, στην κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας της "Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων"  η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 7.30   θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 
7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "ATHENS PLAZA
στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα υπάρχει ζωντανή μουσική και η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μουσικοσυνθέτη 
ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ
 Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 30 ευρώ
Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κ. κ. 




                     Μίνα Οικονόμου (τηλ. 2108022932, 6936888663),                     Κατερίνα Ταράση (τηλ. 6945385192) &
Ρούλα Οικονόμου  (τηλ. 6976856203)

    Κλείνοντας επιθυμούμε να σας παρακαλέσουμε για την αθρόα συμμετοχή σας σε κάθε εκδήλωση μας, τη σύσταση σας σε γνωστούς και φίλους ώστε να γίνουν μέλη μας και τέλος να υπενθυμίσουμε στα Μέλη μας την υποστήριξη των οικονομικών της Ενώσεως με την έγκαιρη καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους.
                                                Εκ μέρους του  Δ.Σ.
                  Η Πρόεδρος                                                Η Γεν.Γραμματέας                                             Αικατερίνη Ταράση                                     Κανελλιώ Σακελλαριάδου




Συνδικαλιστικά Αναστάσιος Λυμπερίου: 

Η Εμπιστοσύνη  στη ΔΗ.ΚΙ.Ο αφετηρία για την 
αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.


Αποτέλεσμα εικόνας για Αναστάσιος Λυμπερίου Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας από το Σοφικό Κορινθίων 


Η μαζική συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών της 15ης Δεκεμβρίου έστειλαν σε όλη την ελληνική κοινωνία πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας. Οι οικονομολόγοι στηρίζουν το Οικονομικό επιμελητήριο, διεκδικούν τα συλλογικά τους δικαιώματα και την αυτονόητη εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση επιβράβευσαν το έργο, τη συνέπεια  και την αξιοπιστία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ), αναδεικνύοντας  τη για ακόμα μία φορά πρώτη δύναμη με ποσοστό 38.23%. Ένα ποσοστό υψηλότερο από το 35,69% των εκλογών του 2016, δείγμα της εμπιστοσύνης στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Είναι δική μας ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και να προχωρήσουμε με περισσότερο αποφασιστικά βήματα στην επόμενη ημέρα, πιέζοντας για πολιτικές με θετικό πρόσημο για τους συναδέλφους αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μαζί, ως σημαντική δύναμη ευθύνης προχωράμε για τα δικαιώματα μας.

*Ο Δρ. ΑναστάσιοςΛυμπερίου ειναι Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας από το Σοφικό Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια