Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ φ. 1674


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ 


Το Εθνικό χρέος
των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων...

Τα παλαιότερα χρόνια, όταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν είχαν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στο βρώμικο μιντιακό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, γινόντουσαν σφυγμομετρήσεις από το ίδιο το κράτος, συνήθως από την αδιάφθορη τότε Στατιστική Υπηρεσία, οι οποίες αναδείκνυαν με σαφή πειστικότητα τις τάσεις της κοινής γνώμης. Ενθυμούμαι πως η Θρησκεία, η Δικαιοσύνη και οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν οι φορείς, που ενέπνεαν “Εμπιστοσύνη” στον Ελληνικό Λαό. Ήλθε όμως η αλήστου μνήμης “Αλλαγή του Α. Παπανδρέου” το 1981, η οποία έβαλε τον σαθρό θεμέλιο λίθο στο Δημόσιο, Κοινωνικό και Εθνικό Οικοδόμημα της χώρας. Αυτό το ζήσαμε όλοι εμείς οι παλαιότεροι στην ηλικία Έλληνες, που κουβαλάμε στη μνήμη μας τις πιο βάρβαρες, αλλά και τις πιο υπερήφανες αναμνήσεις, προσπάθειας, χαράς και δημιουργίας.
Το ατύχημα, που συνέβη πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Αυτό που μας έκανε ο τ. Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ψηφίζοντας το επαχθές Μνημόνιο μέσα σε δύο τρεις ημέρες, χωρίς να γνωρίζουν οι βουλευτές του τι ψηφίζουν – τουλάχιστον μερικοί από αυτούς – ήταν ένα απόσπασμα του Σχεδίου Συνωμοσίας, που εξυφάνθηκε σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων, ερήμην του Ελληνικού Λαού και των τριακοσίων της Βουλής. Απώτερος στόχος όλης αυτής της διεργασίας των δοσίλογων και των αφεντικών τους ήταν και εξακολουθεί να είναι η Οικονομική, ηθική και φυσική εξαθλίωση των Ελλήνων, ώστε να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, όταν θα διαπιστώσουν το μέγεθος της συμφοράς, που τους βρήκε. Το διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής μας. Πλήρης η αποχαύνωση και η αδιαφορία.
Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω, ως Απόστρατος Αξιωματικός, είναι η σύμπλευση της εκάστοτε Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τις δυνάμεις του σκότους. Ο φορέας αυτός, που αποτελεί την ύστατη ελπίδα της Πατρίδας μας, φαίνεται “εγκλωβισμένος” και κάνει ότι δεν βλέπει τι σημαίνει να παραδοθούν τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα σε Στρατιωτική Δύναμη της Ε.Ε., τι σημαίνει να οργανωθεί Μεγάλη Μονάδα της Εχθρικής Ευρώπης, που συμμετέχει στα Συνωμοτικά σχέδια κατά της Ελλάδας, στην Πατρίδα μας. Τι πάει να πει η Εθνική παράδοση της Μακεδονίας στους εθνοπειρατές Σλάβους. Επικαλούμεθα την Ανάσταση των Ενώσεων Αποστράτων όλων των Κλάδων. Να ξεφύγουν από τον λήθαργο και να δράσουν μέσα σε νόμιμα πλαίσια για το μέλλον της Ελλάδας. Δυνατός ο διάβολος, αλλά Παντοδύναμος ο Θεός!..
Ο ¨Κορίνθιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια