Header Ads

Mikriliga - Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 6ος Όμιλος – 5η Αγωνιστική



ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ - ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006  2-1
Έμφραγμα από αυστηρότατο πέναλτι  μόλις στο 2 λεπτό


     Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν με το μέρος της ομάδας μας στον αγώνα του Σταδίου της Θήβας, όπου ο ΑΣ Κόρινθος 06 γνώρισε τη δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΄Υπατο με 2-1. Όσο κι αν ελέγχεις το παιγνίδι με μια πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία, αν δεν έχεις και λίγη τύχη...τότε τα σχέδια σου πάνε περίπατο. Και γιατί το λέμε αυτό;.
Ο αγώνας γενικά ήταν μέτριος από άποψη ποιότητας και εμφάνισης και για τις δύο ομάδες του 6ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ήταν  με λίγες καλές φάσεις, παιγνέδι κέντρου θα λέγαμε με ατομικά και ομαδικά λάθη εκατέρωθεν. Όμως το αμφισβητούμενο πέναλτι, που κατελόγισε ο διαιτητής Μπαρέτας για ακούσιο χέρι του Ντερτιλή, μόλις  στο 2ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκούμας, που άνοιξε το σκορ  στο 1-0 για τον γηπεδούχο, δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους,  που κυνήγησαν με αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πάθος την ισοφάριση.
Την  πέτυχαν στο 32' όταν ο Δέδες ανέτρεψε τον Γεωργίου μέσα στην περιοχή και ο Ράπτης με ωραία εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1. Το ματς συνεχίστηκε χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε ο αγώνας και στο Β' ημίχρονο με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο καλές ευκαιρίες. Με Γκάραϊ και Ποτουριίδη οι γηπεδούχοι και με Αγγελόπουλο, Παλιάτσιο οι φιλοξενούμενοι. Και ενώ το παιγνίδι πήγαινε στο 1-1 ένα ξερό σουτ του Γκάραϊ στο 92' έφερε το γκολ κάνοντας το τελικό σκορ σε 2 – 1 , που έκρινε το παιγνίδι και τον ΄Υπατο να παίρνει ανέλπιστα την νίκη και το τρίποντο έχοντας την τύχη με το μέρος του. Ο πολύτιμος βαθμός θα ήταν ότι έπρεπε για την Κόρινθο 06 δεδομένου ότι την ερχόμενη Κυριακή έχει ρεπό, ενώ την μεθεπόμενη υποδέχεται τον Αιολικό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ελέγχεται ο Μπαρέτας για το σε βάρος της Κορίνθου 06 πέναλτι, που σημάδεψε από την αρχή την ομάδα μας, αλλά και για λάθη σε βάρος  και των  δύο ομάδων, ενώ στο ίδιο επίπεδο κυμάνθηκαν οι υποδείξεις των βοηθών του Κυριακόπουλου και Σοφία. (Αθηνών )
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ :Κραβαρίτης, Δέδες, Γκούμας, Σωτηρίου, Κακαβάς, Ρούσσης, Νικολακόπουλος, Ποτουρίδης, Παπαχαραλάμπους, Οικονομόπουλος, Ταφταρίδης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Γκάραϊ, Κάντου, Σπηλιώτης.
Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Σπέτσι, Τσιριγώτης, Παλιάτσιος, Ράπτης, Γεωργίου, Αγγελόπουλος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Κουϊνέλης, Κατσούκης, Βαρδάκας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια