Header Ads

ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ – ΘΩΜΑ : ΜΙΑ ΕΚΛΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄


H υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Όλγα Κονομόδη– Θωμά, είναι στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου στην παράταξη «Συμμαχία Πολιτών».
Το ήθος και η πολυετής προσφορά του κ. Νανόπουλου, καθώς και η συμμετοχή άριστων συνυποψηφίων της, ήταν η εγγύηση για να εμπιστευτεί και να αποφασίσει να συμπορευτεί μαζί τους .Η δε δική της απόφαση αποτελεί προϊόν ώριμης σκέψης και ανάγκης έμπρακτης προσπάθειας βελτίωσης της ζωής κάθε κατοίκου του Δήμου Κορινθίων.
Ο Β. Νανόπουλος έχει δημιουργήσει μια άριστη οικογένεια ,είχε μία πολύ σοβαρή και υπεύθυνη επαγγελματική καριέρα σαν υψηλόβαθμο στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, έχει υπηρετήσει, σαν σύμβουλος και στην συνέχεια σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αναδεικνύοντας κατά πολύ, τον θεσμό αυτόν , έχει διεκδικήσει τον Δήμο Κορινθίων με πολύ μεγάλη επιτυχία αγγίζοντας το 50 %, και έχει υπηρετήσει τον Δήμο ευσυνείδητα σαν Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης την τελευταία πενταετία!!
Η κ. Κονομόδη είναι εκπαιδευτικός επί 35 έτη ,με μεταπτυχιακό από το ΕΑΠ και πολύ καλή γνώση των αγγλικων , μητέρα τριών παιδιών, μάχιμων Δικηγόρων και σύζυγος του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη.Εχει υπάρξει στο παρελθόν πρόεδρος σε δύο σωματεία και σήμερα είναι Πρόεδρος του σωματείου Λόγου κ Τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ. Το μικρόβιο για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά βρίσκεται στο αίμα της, αφού είναι κόρη του αντιδημάρχου επί θητείας Θωμαΐδη Βασίλη Θωμά, έναν από τους πλέον επιτυχημένους στο έργο τους.
Θεωρεί ότι οι πολίτες πρέπει να βρίσκονται μπροστά στις αποφάσεις που λαμβάνονται , να είναι ενεργοί και δραστήριοι και να προσπαθούν έμπρακτα με όλες τους τις δυνάμεις να χτίσουν το μέλλον για τις επερχόμενες γενεές. Επίσης θεωρεί πως τα πρόσωπα που επιλέγονται, παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία των θεσμών , γι αυτό θα πρέπει να τα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια , η συνέπεια και η εργατικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια