Header Ads

Επιτυχής η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ / ΝΔ Κορινθίας : Ο Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε το θέμα που αφορά τα χρίσματα για τις δημοτικές εκλογές …



Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας διοργάνωσε εκδήλωση κοπής της πίτας στο εργατικό κέντρο Κορίνθου. Η προσέλευση ικανοποίησε τον Πρόεδρο της οργάνωσης Χρήστο Κορδώση και τους συνεργάτες του..
Επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο κομματικός εκπρόσωπος στη Βουλή Μάκης Βορίδης και ο Βουλευτής Χρίστος Δήμας. Παρέστησαν επίσης οι πρώην Βουλευτές Ν. Ταγαράς , Κώστας Κόλλιας, οι πολιτευτές Γρηγόρης Καρπούζης και Γιώτα Μπάγκα, ο Πρόεδρος της Δ.Ο. Κορινθίων Χρήστος Ρωτίδης και πολλά άλλα μέλη της Ν.Δ.
Μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο Μάκης Βορίδης μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας και αποκαθήλωσε τον Άδωνη Γεωργιάδη στο θέμα παροχής χρισμάτων από το κόμμα στο Δήμο Κορινθίων λέγοντας: «Για τις Δημοτικές εκλογές όπως έχει πει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης η ΝΔ δίνει χρίσμα Δημάρχου σε τρείς πόλεις μόνο : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά. Σε καμία άλλη πόλη , όχι πως δεν είναι σημαντικές και αυτές. Στην Κόρινθο έχουμε δυο υποψηφίους νεοδημοκράτες για τη θέση του Δημάρχου, θα ήτον ευχής έργο να τα έχουν βρει και να έχουμε έναν υποψήφιο. Αφού αυτό δεν συνέβη εύχομαι να είναι νεοδημοκράτης ο νέος Δήμαρχος. Γνωρίζω και τον Πελοπίδα Καλλίρη από το υπουργείο όπου συνεργαστήκαμε και τον Βασίλη Νανόπουλο που είχε πετυχημένη πορεία, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και έχει επίσης πετυχημένη τοπική αυτοδιοικηση…»

Δεν υπάρχουν σχόλια