Header Ads

Στο ΟΑΚΑ το Final Four του 2020


Το Final Four της Ευρωλί­γκας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ 13 χρόνια μετά την πρώτη φορά, καθώς η διοργανώτρι­α συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλειάδη για την ανάθεσή του στην Αθήνα το 2020 
Το 2020 η Ελλάδα θα φι­λοξενήσει το τέταρτο Final Four στην ιστορία 

in.gr: 24 Δεκεμβρίου 2018 

Τα τυπικά φαίνεται πως α­πομένουν για την ανάθεση του Final Four της Ευρωλί­γκας στην Αθήνα, και συγκε­κριμένα στο ΟΑΚΑ, δεκατρί­α χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση που φιλοξενή­θηκε σε αυτό. Συγκεκριμέ­να, το 2020 το κλειστό του ΟΑΚΑ θα υποδεχτεί και πάλι τις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. 
Η διοργανώτρια αρχή βρι­σκόταν εδώ και καιρό σε ε­παφή με τον υφυπουργό Α­θλητισμού, Γιώργο Βασιλει­άδη, και σύμφωνα με πλη­ροφορίες υπάρχει συμφω­νία, ώστε το Final Four του 2020 να γίνει στο ΟΑΚΑ. 
Η συμφωνία είναι πλέον ο­ριστική και όλα θα τελειώ­σουν και τυπικά μόλις διευ­θετηθούν οι τελευταίες λε­πτομέρειες, ώστε να ανα­κοινωθεί το κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ ως ο προ­ορισμός του Final Four το 2020, ύστερα από αυτό του 2019, που θα γίνει στη «Φερ­νάντο Μπουέσα Αρένα» της Βιτόρια. 
Έτσι, το 2020 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το τέταρ­το Final Four στην ιστορί­α, μετά το ΣΕΦ (1993), την Πυλαία (2000) και το ΟΑΚΑ (2007). Θυμίζουμε ότι το 2007 ο Παναθηναϊκός είχε στεφθεί Πρωταθλητής Ευ­ρώπης τέταρτη φορά στην ιστορία του επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑ­ΚΑ, ενώ πέρσι διοργανώθη­κε στο κλειστό το Final Four του Basketball Champions League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια