Header Ads

Παραφωνία οι πρώην Αποθήκες της ΑΤΕ από την εγκατάλειψη στο Κιάτο


-Την 6-6-2018 απέστειλα στην Τράπεζα Πειραιώς, το Τμήμα Πολεοδομίας Κορίνθου, την Διεύθυνση Υγιεινής και το Δήμο Σικυωνίων, αναφορά που μεταξύ των άλλων ανάφερα τα εξής:
-«Οι Αποθήκες της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, που βρίσκονται στο κέντρο της πόλη του Κιάτου, έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους.
-Η ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, παρά τα συνεχή παράπονα των περιοίκων, δεν «προλαβαίνει» να ασχοληθεί με το σοβαρό αυτό θέμα, που έχει σχέση αφενός με τη ασφάλεια και προστασία των διερχομένων πολιτών στη περιοχή και αφ ετέρου με τη προστασία της δημόσιας υγείας, από την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων και των «προϊόντων» που ευρίσκονται εντός των αποθηκών.
-Κατόπιν των προαναφερομένων και επειδή τα σοβαρά αυτά ζητήματα αφορούν τη προστασία και την υγεία των διερχομένων πολιτών και των κατοίκων της περιοχής, παράκληση όπως οι αποδέκτες της αναφοράς αυτής ενεργήσουν άμεσα προς αποκατάσταση των αποθηκών της πρώην Αγροτικής Τράπεζας».
-Κατόπιν αυτού η Τράπεζα Πειραιώς προέβηκε σε ενέργειες και έλαβε από ο Τμήμα Πολεοδομίας και Υπηρεσία Δόμησης Κορίνθου, έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την κατεδάφιση τμημάτων της στέγης των αποθηκών, για την οριστική άρση της επικινδυνότητας, με τη λήψη αναλόγων μέτρων ασφαλείας.
-Με ικανοποίηση βλέπουμε τις ημέρες αυτές εργαζόμενους και συνεργείο από μηχανήματα να εκτελούν τις εργασίες για την οριστική άρση της επικινδυνότητας στα σημεία που ευρίσκονται οι αποθήκες της Τράπεζας Πειραιώς.

ΚΙΑΤΟ 9-12-2018

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια