Header Ads

ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ : Στα δύσκολα πάντα υπάρχει λύση...


Τα Μνημονιακά χρόνια οι Αυτόχειρες έχουν ξεπεράσει τις 5.000 άτομα, τα οποία θέλεις από ιδιοσυγκρασία, θέλεις κάτω από αντίξοες συνθήκες που τις δημιούργησαν τα Οικονομικά Μέτρα, πήραν στα χέρια τους τη ζωή τους. Ο αριθμός αυτός, αν τον πάρουμε στα σοβαρά, θα πρέπει να μας προβληματίσει. Κυρίως όμως, οφείλει η τυχόν Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και μάλλον συνεργατών, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως και Αυτοδυναμία να πετύχει στις βουλευτικές εκλογές θα συνεργαστεί και με άλλα κόμματα στην Κυβέρνηση, να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να αλλάξουν την πορεία του Έθνους προς τις Ελληνικές Ανάγκες και όχι ακολουθώντας πιστά τις εντολές και τα σχέδια του γνωστού - άγνωστου διευθυντηρίου..
Μέσα σε οκτώ χρόνια έχει ξεκληριστεί μία Κωμόπολη πάνω από πέντε χιλιάδες πολιτών. Θέλουμε να σταθούμε πάνω στους Αυτόχειρες και ειδικότερα στους μελλοντικούς και να σκιαγραφήσουμε τον χαρακτήρα τους και να τους πούμε πως οι δυσκολίες της ζωής, έχουν πάντα θυρίδα διαφυγής από το κακό. Είναι γεγονός ότι κάποιοι ευρισκόμενοι προ Οικονομικών κυρίως διλημμάτων δεν αντέχουν στην αντιμετώπιση τους και καταλήγουν να παίρνουν στο λαιμό τους τους εαυτούς τους, αλλά και μέλη της Οικογενείας τους, χωρίς να εξετάσουμε και το θρησκευτικό μέρος του θέματος.
Απευθυνόμαστε στους ολιγόπιστους και σε αυτούς, που έχουν ανυπέρβλητες δυσκολίες, ότι στη ζωή έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν πρέπει να αφήσουν την απελπισία να κυριέψει τη σκέψη τους και να τους οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Όποια εμπόδια και αν βρίσκονται ενώπιον τους μπορούν να ξεπεραστούν. Λόγω της Οικονομικής κρίσης έχουν δημιουργηθεί Εκκλησιαστικοί και άλλοι φορείς Αλληλεγγύης, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν προσωρινά. Μην ντρέπεστε να αναζητήσετε αυτούς τους φορείς και να παρουσιάσετε το πρόβλημα σας. Στις δύσκολες στιγμές του δημόσιου βίου το αίσθημα της αλληλοβοήθειας είναι αυξημένο σε πολλούς συνανθρώπους μας, αλλά και οι Υπηρεσίες της Κοινωνικής Πρόνοιας έχουν τη δυνατότητα να σας ακούσουν και να βοηθήσουν.
Μην βάζετε κάτω το κεφάλι, μην εγκαταλείπετε τον αγώνα για τη σωματική και ψυχική επιβίωση. Έχετε χρέος να παλέψετε για τον εαυτόγ,σας, για την Οικογένεια, ακόμα και για τον διπλανό σας. Μη ζητάτε να σας λύσουν παντελώς οι άλλοι τα δικά σας προβλήματα, αλλά μια ανακούφιση, ένας καλός λόγος, μία αισιόδοξη συντροφιά, ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον καλό θα σας κάνει. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, όχι για να την καταστρέψετε, αλλά για να της δώσετε το Μήνυμα της Ζωής. Αλλάξτε την κακή πορεία, βάλτε στόχους προσιτούς, κάντε αναπρογραμματισμό στα σχέδια σας για το μέλλον με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας. Όλα μπορούν να έλθουν καλύτερα. Ποιος ξέρει; Μακριά από μακάβριες σκέψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια