Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...



Συνελήφθησαν δύο άτομα με ναρκωτικά στην Κόρινθο


Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (6.12.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο 25χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου
Έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας
Συνελήφθη, την Πέμπτη (6.12.2018) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, μία 27χρονη αλλοδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος.


ΕΞΑΜΙΛΙΑ: Συνελήφθη για μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης

«Συνελήφθη, την Κυριακή το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.


Εξιχνιάστηκε αρπαγή τσάντας στο Βραχάτι

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία περίπτωση αρπαγής τσάντας ημεδαπής, που είχε γίνει την 4.12.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπούΑλβανού, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο! -Πως έγινε η σύγκρουση με το φορτηγό – Έχασε τη ζωή της…

«Την Παρασκευή το πρωί, στο 106,75ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών, Ι.Χ. επιβατικό όχημα, που οδηγούσε 64χρονη και στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες 62 και 88 ετών, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο εν μέση οδό, λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 88χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό της 62χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας», αναφέρεται από την αστυνομία.


ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 68χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr την Πέμπτη 6-12-2018 το πρωί και ώρα 11:25 στο Λουτράκι βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του ο 68χρονος Σ. Γαρουφάλης. Την προανάκριση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Λουτρακίου. Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια…


Συνελήφθησαν 3 άτομα για ναρκωτικά στο Λουτράκι

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία
Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δύο δικογραφίες
για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνιακό Κώδικα.

Κατασχέθηκαν πάνω από μισό κιλό κάνναβης, δενδρύλλιο κάνναβης,
-2- πιστόλια τύπου REPLICA, -800- γραμμάρια λαθραίου καπνού κ.ά.
Συνελήφθησαν, χθες (10.12.2018), σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, αντίστοιχα, στο Λουτράκι Κορινθίας,
από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 58 ετών, αντίστοιχα, καθώς και 57χρονη ημεδαπή.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνιακό Κώδικα.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (10.12.2018) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων
και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -351,08- γραμμαρίων,
-40- σπόρους κάνναβης,
ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -246- γραμμαρίων,
κυνηγετικό όπλο, το οποίο όπως προέκυψε κατείχε παράνομα,
-2- ζυγαριές ακριβείας και
το χρηματικό ποσό των -750- ευρώ,
ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (10.12.2018) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της 57χρονης και του 58χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -250,1- γραμμαρίων,
-1- γλάστρα με δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -5- εκατοστών,
ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -554- γραμμαρίων,
-2- πιστόλια τύπου REPLICA,
-3- φυσίγγια,
-7- μαχαίρια,
-1- τσεκούρι,
-1- βαλίστρα τόξου και
-1- γκλομπ.

Η ποσότητα του λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια