Header Ads

UNICS LEGAL ---> Το θέμα μας : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook…


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Κυριάκος Κόκκινος, Αντιπρόεδρος Σ.Ε. Βατραχανθρώπων (ΟΥΚ)

Με αγαπητά αδέλφια, βατραχανθρώπους, φίλους μας αυτοδύτες και πλήθος εθελο­ντών, στην πρωτοφανή επιχείρηση υποβρύχιας έρευνας και σάρωσης βυθού, που οργα­νώσαμε με το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων, σήμερα, Κυριακή, 29/7/2018. Με 70 καταδυθέντες, 12 φουσκωτά σκάφη, οι εξειδικευμένοι βαθυδύτες του Δαμιανού Βε­ρόπουλου, δεκάδες εθελοντές, υποστήριξη από το Λιμεναρχείο Ραφήνας, το κλιμάκιο της ΜΥΑ, που συνόδευσε τα σκάφη κι υπέδειξε τα σημεία έρευνας, συνεργασία κι αρω­γή από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, το Σύλλογο Γυναικών Ιωνίδες, το Ναυτικό Όμι­λο Ραφήνας, το Σύλλογο Διασωστών Καλαμάτας, την ομάδα Αυτοδυτών Λουτρακίου και τη ΜΚΟ ERCI, ομάδα η οποία προσήλθε με φουσκωτό από τη Λέσβο και προσέφερε τα μέγιστα, αλλά και συγκινητικός αγνός εθελοντισμός από την Ουρανούπολη και τη Θεσ­σαλονίκη 
Είσαστε όλοι σας υπέροχοι. Κατά τις τραγικές αυτές στιγμές, που δοκιμάζουν τις αντο­χές πολλών συμπολιτών μας και την ενότητα όλου του Ελληνισμού, οι Έλληνες Βατρα­χάνθρωποι δηλώνουμε παρόντες , ενεργοί και σε ετοιμότητα. Η επιχείρηση υποβρύχιας σάρωσης της θαλάσσιας περιοχής διεξήχθη σε ένα τεράστιο εύρος,, από το Κόκκινο Λι­μανάκι, ως το Λιμάνι Ραφήνας, τους Πεταλιούς και την Αρτέμιδα. 
Τα ευρήματα λίγα σε προσωπικά αντικείμενα, αλλά η συγκομιδή πλούσια σε ανθρώπι­να βιώματα, συναισθήματα, γνώσεις και πνεύμα ομάδας, που τόσο λείπει στην δεινοπα­θούσα Ελλάδα μας. Το υπόδειγμα ζωής και ήθους, που έχει ανάγκη ο τόπος μας, δεν δι­δάσκεται με λόγια, βιώνεται στα πεδία της μάχης της ζωής. Εκεί που όλοι μας αποκαλυ­πτόμαστε, ως μοναδικά κύτταρα του μεγάλου οργανισμού της Ανθρωπότητας! 
Οργανικότητα ... το μήνυμα! Ενότητα, αγάπη, σεβασμός, αλληλεγγύη, ελευθερία, δι­καιοσύνη! Θα την χτίσουμε παρέα την Ελλάδα και τον κόσμο, που αρμόζει σε Ανθρώ­πους!

Nikos Athanasso : Πολλα συνχαρητηρια σε ολους!!!

Κυριάκος Κόκκινος : Γειά σου παλληκάρι Νίκο!

Eleni Bacharopoulou : ΕΎΓΕ!!!!ΣΠΟΥΔΑΊΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΠΟΥΔΑΊΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΦΤΩΧΑ. ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟ­ΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩ­ΠΙΆ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΊΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΑΣ.  Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΑΠΌ ΤΑ ΟΡΆ­ΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΡΆΞΗ ΕΝΌΤΗΤΑ, ΑΓΆΠΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.....ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΈΤΕ..... ΔΕΝ ΧΆΘΗΚΑΝ ΑΛΛΆ ΣΑΝ ΧΏΡΑ ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΑΜΕ.....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΉΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ... ΜΠΟΡΟΎ­ΜΕ.....ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡ­ΜΌΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ... ΠΡΈ­ΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ ΕΔΩ, ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΆΕΙ ΒΑΘΕΙΑ Η ΚΑΤΆ­ΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΣ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΆ­ΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ... ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΤΌΣΟ ΑΚΡΙΒΆ... ΟΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑ­ΤΕΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΈΡΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΏΝ ΜΑΣ ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΠΙΑ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΊΑ ΣΑΣ ΕΊΣΤΕ ΦΑΡΟΙ, ΦΩΤΙΖΕΤΕ ΔΡΌΜΟΥΣ ΔΊΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Κυριάκος Κόκκινος : Ευχαριστούμε Ελένη! Όλοι μαζί, όσοι περισσότεροι γίνεται, θα αλλάξουμε την καταστροφική πορεία!

Βάσω Πρίσκα : Ο Θεός να Σας έχει καλά, ήταν άδικο. Κάντε κάτι να αναπαυθούν η ψυχούλες Τους. Αυτό το πρωτοφανές για την Ελλάδα με φρικτούς βασανιστικούς θανάτους και τα παιδάκια να φωνάζουν πάμε μαμά να φύγουμε… Φύγανε για τον παράδεισο να Μην πο­νάνε πια σε αυτή τη βρώμικη κοινωνία, που άφησαν τον κόσμο αβοήθητο να καούν σαν τα ποντίκια. Ακόμη δεν.μπορώ να συνέλθω…

Τζιάκης Ιωάννης : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΙΣ «ΑΝΘΡΩ­ΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - ΔΙΑ­ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ «ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ». ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑ­ΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ!

Κυριάκος Κόκκινος : Πράγματι Γιάννη, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ενεργή οικο­γένεια των Ειδικών Δυνάμεων , στους Εθελοντές και την Κοινωνία, που ξύπνησε απότομα από έναν αληθινό εφιάλτη , σήκωσε μανίκια και βάλθηκε να βάλει τάξη με συνεισφορά και αλληλεγγύη! Ελπίζω το ξύπνημα να έχει διάρκεια και αγαθό αποτέλεσμα!

Ευφημία Προκοπάκη : Συγχαρητήρια!! επειδή καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη, επει­δή δεν θά πείτε αργότερα , έπρεπε να προσπαθήσουμε ακόμη...  Αξίζει γιατί η ελπίδα πρέπει να υπάρχει πάντα, μπράβο!!!

Κυριάκος Κόκκινος : Αξίζει κάθε προσπάθεια για ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ είναι ικανοί να δέ­χονται τα μηνύματα των καιρών και να ανταποκρίνονται με γενναιότητα και ανοικτή καρ­διά!

(και δεκάδες άλλοι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια