Header Ads

«ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ» Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΠΡΟΣ ΝΑΠΟΛΙ Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ


ΗΤΑΝ γνωστό εδώ και καιρό, αλλά από χθες είναι και επίσημο. Ο Σωκρά­της Παπασταθόπουλος βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο για λογαριασμό της Αρσεναλ, πέρασε ιατρικά τεστ και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο συ­νεργασίας με την ομάδα της αγγλι­κής πρωτεύουσας. 
Το κόστος της μεταγραφής εκτι­μάται ότι θα ξεπεράσει τα 19.000.000 ευρώ, με τον πρώην παίκτη της Ντόρ­τμουντ να αφήνει τα στενά της Ρηνα­νίας έπειτα από πέντε χρόνια παρου­σίας στους «κιτρινόμαυρους» της Βε­στφαλίας για χάρη των Λονδρέζων, ελπίζοντας να εξελιχθεί σε «πυλώ­να» της αμυντικής λειτουργίας των «gunners». 
Από εκεί και πέρα, καθοριστικό εί­ναι το επόμενο 48ωρο για τη μετα­γραφή του Ορέστη Καρνέζη στη Νά­πολι. Ο 33χρονος τερματοφύλακας περιμένει τις τελικές συζητήσεις του εκπροσώπου του με τη διοίκηση της Ουντινέζε και εκείνης των «παρτενο­πέι», ώστε να ολοκληρωθεί το deal. 
0 διεθνής τερματοφύλακας, αν προκύψει οριστική συμφωνία, θα πα­ραχωρηθεί στη δευτεραθλητρια Ι­ταλίας «πακέτο» με τον 21χρονο Α­λεξ Μερέτ, deal που θα φτάσει τα 35.000.000 ευρώ. Οι δυο τους, οι ο­ποίοι ανήκουν στην Ουντινέζε, θα συνθέσουν το δίδυμο των κίπερ στη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι. 
Τέλος, φεύγει από την Μπενφί­κα ο Ανδρέας Σάμαρης. Αιτία, ο Αλ­φα Σεμέδο. Η συμφωνία της Μπενφί­κα με τον αμυντικό μέσο της Μορεϊ­ρενσε βρίσκεται προ των πυλών και ωθεί στην πόρτα της εξόδου από το Ντα Λουζ τον διεθνή με τη «γαλανό­λευκη» χαφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια