Header Ads

Δραστηριότητα του βουλευτή Χρίστου Δήμα


 Σε τηλεοπτική συζήτηση στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 συμμετείχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρί­στος Δήμας. Το θέμα συζήτησης αφορούσε την ονο­μασία των Σκοπίων και ο κ. Δήμας ήταν ιδιαίτερα επι­κριτικός όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνη­σης για το ζήτημα, χαρα­κτηρίζοντας μάλιστα την κυβέρνηση «εθνικά επικίν­δυνη».
Ο Αναπληρωτής Το­μεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δη­μοκρατίας, Χρίστος Δή­μας συμμετείχε στην απο­νομή και παρέδωσε βρα­βεία στους «Πρωταγωνι­στές της Ελληνικής Οικο­νομίας 2018». Πρόκειται για έναν θεσμό της Direction Business Network που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οι­κονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του σημερινού δύ­σκολου γενικού περιβάλλοντος. Ο Χρίστος Δήμας κα­τά την τοποθέτησή του, τόνισε: «Σήμερα που το επι­χειρείν είναι δύσκολο και η επιβίωση των επιχειρήσεων αποτελεί ζητούμενο, είναι σημαντικό να επιβραβεύο­νται οι καλές πρακτικές ως πηγή έμπνευσης για όλη την αγορά».
 Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας έκανε την πα­ρακάτω δήλωση: «Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος φέτος επικεντρώνει το μήνυμά της, στη μάχη ενάντι­α στη ρύπανση από το πλαστικό. Στην πραγματικότη­τα πρόκειται για ένα ακόμα καμπανάκι ώστε να σκε­φτόμαστε περισσότερο το περιβάλλον στην καθημε­ρινή μας ζωή. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, τουλάχιστον όσα παραλάβαμε α­πό τις προηγούμενες».

Δεν υπάρχουν σχόλια