Header Ads

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συνεδρίασε στo Ξυλόκαστρο στις 26 .3.2018 . Στη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης οι κυριότερες αποφάσεις που έλαβε ήταν:
Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού του Δήμου έτους 2016.
Έγκριση της μελέτης για το έργο «Καθαίρεση και αποκατάσταση στην πρότερη κατάσταση, της ημιτελούς τριγωνικής νησίδας στη θέση ΚΟΥΣΤΑ λόγω μεγάλης επικινδυνότητας.
Έγκριση κανονισμού καθαριότητας του ενιαίου Δήμου .
Έγκριση υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».
Ορισμός εκπρόσωπου του Δήμου στην επιτροπή αξιολόγησης αιτημάτων χορήγησης εφάπαξ ειδικού βοηθήματος με σκοπό την επανασύνδεση των καταναλωτών που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Λήφθηκε απόφαση για να τιμηθούν ο κ. Ματθαιόπουλος Βασίλειος , Αντιστράτηγος-Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος για τη συμβολή του στη κατάσβεση των πυρκαγιών και η κ.Κωνσταντακοπούλου Χριστίνα για τη δωρεά της στο Δήμο ενός ασθενοφόρου.
Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στο σύλλογο θανόντων συζύγων Α.Ξ.Ι.Α. που θίγονται από την εφαρμογή του άρθρου 12 του Ν. 4387/2016
Ακολούθησε συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα που αφορούσαν την αντιμετώπιση της καθημερινής λειτουργίας του Δήμου και των Υπηρεσιών του , του Νομικού Προσώπου «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»,των πολιτών κλπ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΙΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια