Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο – Προσήχθησαν 168 άτομα

Παρασκευή 06/04/2018 - 22:50
Συλλήψεις στην Πελοπόννησο για κλοπές, ανθρωποκτονία, ναρκωτικά και αρχαιοκαπηλία
Στη σύλληψη δεκάδων ατόμων προχώρησε τις δύο τελευταίες ημέρες στην Πελοπόννησο η Ελληνική αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), μετά από εκτεταμένες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν τις δύο τελευταίες ημέρες σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 168 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 75, κατηγορούμενοι για διάφορα αδικήματα.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 14 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εννέα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας, για ανθρωποκτονία, δύο άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα άτομο για παράβαση του νόμου «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων» κ.ά.
Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 729 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 333 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 23

Ούτε μία σύλληψη για κροτίδες δεν έγινε στην Κορινθία την περίοδο του Πάσχα!

Μία παρατήρηση, που επισημάνθηκε το τριήμερο του φετινού Πάσχα. Ούτε μία σύλληψη για κροτίδες δεν έγινε φέτος στην Κορινθία από την αστυνομία; Από τα δελτία τύπου της Αστυνομίας απουσίαζαν παντελώς σχετικές συλλήψεις για εμπόριο και κατοχή κροτίδων, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Και αυτό όταν τα βεγγαλικά και οι κροτίδες έπεφταν από την Μ. Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σε όλη την Κορινθία! 

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση μπήκε σε σπίτι μοναχικης γυναίκας και έκλεψε χρήματα…

-Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας…
«Συνελήφθη, το Μ. Σάββατο το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται πως λίγο νωρίτερα, μπήκε σε οικία μοναχικής γυναίκας και αφαίρεσε χρήματα»

Έπιασαν αυτούς που έκλεβαν το βράδυ τα καταστήματα …μπαίνοντας με το αυτοκίνητο- Συλλήψεις στην οικία των δραστών στην Κόρινθο…

«Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές καταστημάτων εμβολίζοντας τις προθήκες με κλεμμένα οχήματα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία: «Για την υπόθεση αυτή, έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα ηλικίας 30, 28, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων και δυο ακόμα συνεργών τους που αναζητούνται, έχει σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, κατά την οποία εντοπίστηκαν οι τέσσερις δράστες στην οικία τους στην Κόρινθο και συνελήφθησαν.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ενεργούσαν κυρίως νυχτερινές ώρες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διαπράττοντας κλοπές σε επιχειρήσεις, τις οποίες παραβίαζαν, είτε με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, είτε εμβολίζοντας τα ρολά των καταστημάτων με αυτοκίνητα.
Από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις κλοπών, στην Πάτρα και στα Μέγαρα Αττικής…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναικά ΜΜΕ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Ενας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Κακιά Σκάλα

Πηγή : korinthosnews | 08-04-2018
Τροχαίο δυστύχημα απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με ένα νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στην Κακιά Σκάλα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τροχαίο σημειώθηκε
στο πρώτο τούνελ και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, απεγκλωβίζοντας τα 2 θύματα του τροχαίου.

Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το Θανατηφόρο Τροχαίο με την Μοτοσυκλέτα στα Εξαμίλια

Πηγή : korinthosnews | 07-04-2018
«Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου- Εξαμιλίων Κορινθίας, δίκυκλο όχημα, που οδηγούσε 33χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια