Header Ads

Δραστηριότητα του βουλευτή Χρίστου Δήμα

Τις ημέρες του Πάσχα ο βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας τις πέρασε στην Κορινθία μαζί με την οικογένειά του. Την Μεγάλη Πέμπτη βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Στιμάγκα. Την Μεγάλη Παρασκευή επισκέφθηκε τη Νεμέα και το Κούτσι όπου συναντήθηκε με φίλους του. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ακολούθησε τον Επιτάφιο στην Παναγία τη Γιάτρισσα στο Λουτράκι ενώ Ανάσταση έκανε στο Χαλκί.
Εκτός όμως από την παρουσία του στην Κορινθία, ο Χρίστος Δήμας τη Μεγάλη Εβδομάδα είχε παρουσία και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όπου άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. «Ακατάσχετη μπουρδολογία, ψέματα και αοριστολογίες. Αυτό είναι το μείγμα του πολιτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί -σύντομα όμως- θα ανήκουν στο χθες» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον «Αυτό που έχει σημασία, είναι η επόμενη μέρα της χώρας. Και αυτή είναι συνυφασμένη με τους λιγότερους φόρους και τα λιγότερα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα. Μόνο έτσι θα μπουν ουσιαστικά θεμέλια για μια ανάπτυξη που θα φέρει βιώσιμες θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Η ανάπτυξη θα έρθει από τον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως η επιχειρηματικότητα πρέπει να βγάζει κέρδος. Είναι αδιανόητο ένας ελεύθερος επαγγελματίας να δίνει στο κράτος το 76% του εισοδήματος του. Αυτό δε συνέβαινε ούτε στα σοσιαλιστικά καθεστώτα. Πρέπει ο αγρότης, ο παραγωγός ο αυτοαπασχολούμενος, ο κάθε λογής επαγγελματίας να έχει σημαντικό κέρδος για να μπορεί να συνεχίσει να επιχειρεί, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να συνεισφέρει στην προσπάθεια για ανάπτυξη» κατέληξε ο κ. Δήμας.
Μετά από τις ημέρες του Πάσχα, ο Χρίστος Δήμας επέστρεψε στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα που είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να τα συνδυάζει πολύ καλά με τη συνεχή του παρουσία στην Κορινθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια