Header Ads

Σε φιάσκο εξελίσσεται η προανακριτική για τη Novartis…

Σε φιάσκο εξελίσσεται η προανακριτική για τη Novartis και γίνεται μπούμερανγκ κατά της δικομματικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όπως είχε προαναγγελθεί. Αποχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης το απόγευμα της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018 κάτι που ήδη είχαν προαναγγείλει ορισμένα εξ αυτών. Την αποχώρησή τους από την προανακριτική για τη Novartis ανακοίνωσαν η Νέα Δημοκρατία, η, Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ρίξει λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αφορμή για την αποχώρηση αποτέλεσε κάτι που εδώ και καιρό καταγγέλλουν στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, δηλαδή την παντελή απουσία των «προστατευόμενων μαρτύρων».
Σημειώνεται πως από την Προανακριτική είχε ήδη αποχωρήσει νωρίτερα και το ΚΚΕ, καταγγέλλοντας ως «προσχηματική» την όλη διαδικασία.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τα στελέχη της αντιπολίτευσης ήταν να παραστούν, ως μάρτυρες στην προανακριτική αποκλειστικά και μόνο όσοι είχαν αναφέρει στις καταθέσεις τους οι τρεις «προστατευόμενοι μάρτυρες».
Στο περιθώριο της συνεδρίασης προκλήθηκε ένταση μεταξύ των αντιπολιτευόμενων βουλευτών, γιατί η όλη υπόθεση μύριζε στημένη για λόγους αποπροσανατολισμού από σοβαρότερα θέματα, όπως ήταν τα Συλλαλητήρια, η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, το Ψήφισμα για μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ στους σλάβους και τα Μνημονιακά μέτρα.
Με μία προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης εξάγεται το συμπέρασμα ότι η υπόθεση Novartisπου ξεκίνησε την επομένη ημέρα από το Μοναδικό σε όγκο, Παλμό και Θέληση του Λαού να τηρηθούν οι κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό, βγήκε από τη ναφθαλίνη έτοιμων Συνταγών Μυστικών Υπηρεσιών με Κουκουλοφόρους Προστατευόμενους Μάρτυρες από Υπηρεσία των ΗΠΑ. Ευάλωτη υπόθεση όσο και καταδικαστέα αυτών από τη δικομματική Ελληνική Κυβέρνηση, που το αποδέχθηκαν.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι τουλάχιστον πέντε από τα οκτώ κόμματα της Βουλής κατήγγειλαν τις έκνομες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου; ΟΙ Έλληνες πολίτες όλο και περισσότερο αυξάνονται σε απόλυτους αριθμούς, στην πλευρά των μυημένων. Αυτών που δεν μασάνε πλέον τα στημένα πολιτικά παιχνίδια παραπλάνησης. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια