Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Ο Λαός έδωσε το μήνυμά του...

Ο Ελληνικός Λαός τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που βλέπει να συμβαίνουν γύρο του χωρίς να του δίνεται το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα Κυριαρχικά του Δικαιώματα. Με λίγα λόγια, οι πεμπτοφαλαγγίτες παντός είδους, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, Πανεπιστημιακοί, υπάλληλοι ΜΚΟ και μίσθαρνα όργανα του “Συστήματος”, έχουν καταφέρει τα πράγματα έτσι, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μην είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του. Αυτή την άποψη ισχυρίζονται αυτοί, που πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σε κάθε Έλληνα Πατριώτη, που “Τολμάει” να υπεραμυνθεί του Πατρίου εδάφους και να καταγγείλει τους Λαθρομετανάστες, οι οποίοι ανεξέλεγκτα και με τις πλάτες ανθελλήνων αλλάζουν τα δημογραφικά δεδομένα της χώρας.
Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου. Η Ελλάδα με το Μνημόνιο, που μας επέβαλε παρανόμως και αντισυνταγματικά ο Γ. Παπανδρέου και Σία, έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται, ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταστρέφεται, ως κράτος, χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.
Ο Ελληνοαμερικανός Γ. Α. Παπανδρέου σκαρφίστηκε ή το λιγότερο αποδέχθηκε ακόμη και την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, με την οποία επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Με λίγα λόγια μας έχουν δέσει χειροπόδαρα και μας οδηγούν στον γκρεμό και στην άβυσσο της αφάνειας. Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε εξ αρχής να μη γίνει δεκτή, αλλά δεν άφησαν οι εντολοδόχοι να συμβεί, αφού φρόντισαν να παραδώσει την εξουσία ο Γ.Α. Παπανδρέου στον Λουκά Παπαδήμο, που αποδέχτηκε τη συνέχεια της υποτέλειας.
Και όχι μόνον αυτό. Κάθε άλλη Κυβέρνηση που ακολούθησε και δεν εκτελούσε τις εντολές έξωθεν προερχόμενες εύρισκαν τον τρόπο να την αλλάξουν Μέχρι που βρήκαν τον άνθρωπό τους, στον Τσίπρα, τον οποίον παρέλαβαν από το 4% και τον ανέβασαν, ως δια μαγείας, στο 36% με συμπληρωματικό τον κατά τα άλλα δεξιό Καμμένο. Το δίδυμο αυτό με την υπογραφή τους μας έδεσε φόρου υποτελείς επί έναν αιώνα και για να λαϊκίσουν έκαναν σκόντο γράφοντας στο Μνημόνιο 99 χρόνια. Οι Αχρείοι…
Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας να δεχθεί τη μεθοδευμένη αλλοίωση του Συμβουλίου Αρχηγών κομμάτων του 1992 για μη παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σλάβους. Ο Λαός σε δύο Μεγάλα Συλλαλητήρια ξαναείπε το Ελληνικότατο ¨ΟΧΙ¨. Η Κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να μη λαμβάνει υπόψη της την εντολή Λαού ή θα τον φέρει σε θέση να εξωτερικεύσει την Οργή του; «Ο Κορίνθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια