Header Ads

Έκανε το 20 στα 20! Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ο6 – Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 4-0

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α’  κατηγ. 20η αγων.



Άνετα και χωρίς να ιδρώσει ο ΑΣ Κόρινθος 06 νίκησε και το σκληροτράχηλο ΑΟ Σπαθοβούνι με 4-0 αποδεικνύοντας ότι είναι ομάδα χωρίς αντίπαλο. Βέβαια έχει αντίπαλο τον ...χαρτοπόλεμο λόγω επικαιρότητας και περιμένει την απόφαση της Έφεσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την προσεχή Πέμπτη ), για την επιστροφή ή όχι των τριών βαθμών, που της είχαν αφαιρεθεί για τηλεοπτικούς λόγους από την Πειθαρχική  Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας.  Συνεχίζει όμως το νικηφόρο σερί της στο ... χορτάρι όλων των γηπέδων της Κορινθίας, αήττητη και στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου θα κάνει το  ...ταμείο της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σημειώνουμε ότι έχει προκριθεί στο, τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας «ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ «, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου και ο αγώνας έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο ουδέτερο ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, στο Λουτράκι με ώρα έναρξης 15.00. 
Όσο για την 20η αγωνιστική του περασμένου Σαββάτου με το Σπαθοβούνι οι γηπεδούχοι έκαναν τα γνωστά πάνω στον αγωνιστικό χώρο, που αποτελούν και την ταυτότητα της Ομάδας. Ομαδικότητα, συνεχές κυνηγητό και κατοχή της μπάλας, ποιότητα, φαντασία, περίτεχνους συνδυασμούς και αγάπη, πολύ μεγάλη συνοχή μεταξύ της ποδοσφαιρικής Οικογένειας  Οι παίκτες της Κορίνθου έπαιζαν σχεδόν στο 80% του χρόνου στο μισό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου σαν σε προπόνηση. Είναι ποδοσφαιρικά. . . άτυχοι όσοι δεν παρακολουθούν από κοντά τις αγωνιστικές αναμετρήσεις της Κορίνθου 2006. 
Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με κορυφαία το σουτ-φάουλ του Αράπογλου στο οριζόντιο δοκάρι του Κασκαντάμη στο 24’, ο οποίος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στο 66’ σε φοβερή κεφαλιά του Λύγκου, τέσσερα όμορφα γκολ, με τον Χατζησοφρωνίου στο 38’, τον Μανώλη Λύγκο στο 49’  (πέναλτι ) και στο  85 ‘, ενώ ενδιάμεσα ο Σάντα στο 60’ είχε γράψει το 3-0 για την ομάδα του Σταύρου  Μπινιάρη. Αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα σε γενικές γραμμές με τον Α.Σ. Κόρινθος 06 να σκέφτεται πλέον την εκτός έδρας αναμέτρηση στο γήπεδο Ξυλοκάστρου με τον Πανκαμαριακό το επόμενο Σάββατο.
Θα αδικούσαμε την ομάδα του Σπαθοβουνίου, αν δεν αναφέραμε ότι η ομάδα του Σπαθοβουνίου αγωνίστηκε, τουλάχιστον στο Α΄ ημίχρονο, ψυχωμένα, διεκδικητικά, με παίκτες που κατέχουν το ποδόσφαιρο. Δεν άντεξαν όμως, στην ανωτερότητα  μιάς παντοδύναμης ομάδας, που μέσα σε 20 αγωνιστικές έχει πετύχει 90 γκολ έναντι 7 και έχει κατά μέσον όρο πετύχει 4,5 γκολ σε κάθε αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Αντωνόπουλος, ο οποίος έδειξε ότι έχει φόντα να γίνει καλύτερος. Ανέχθηκε κάποιες φάσεις σκληρού μαρκαρίσματος εκ μέρους των φιλοξενουμένων, ενώ ορθά υπέδειξε αποφασιστικότητα σε διαμαρτυρία παικτών του Σπαθοβουνίου που επικαλέσθηκαν τον βοηθό του Παπαγεωργόπουλο, ότι ήταν μπροστά στη φάση και είχες ιδίαν γνώμη. Καλοί οι δύο ΒΟΗΘΟΙ του Δ. Μοντζέλης και Παπαγεωργόπουλος, αλλά ο πρώτος δεν υπέδειξε τον Βλάχο του Σπαθοβουνίου στο 29’ που ήταν εκτεθειμένος τουλάχιστον 6 μέτρα σε μπροστινή μπαλιά (!),που ξεπετάχθηκε με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα  και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια ο γκολκήπερ της Κορίνθου,  Κεμαλάϊ.
Σ.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Κεμαλαϊ, Τριμπόνιας, Φίλης  (73’ Δημητριάδης ), Αράπογλου  (80’ Βρενόζι ), Μαυρέλης, Λαζάρου  (46’ Γκουριώτης ), Οικονόμου  ( 46’ Σάντα ), Χατζησοφρωνίου, Χρυσαφίδης, Λύγκος, Τζανέτος. 
Α.Σ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Κασκαντάμης, Ν. Γώγολας,  Χ. Γώγολας  (83’ Στεργιόπουλος )  Τσαάβα, Μελέτης, Σπυρόπουλος, Κοντογιαννης, Γεροβασίλης, Βλάχος, Π. Γεώργαρης, Ραϊσης  (λ. τ. 46’ Μαρούδας ). 
Και κάτι που δεν πρέπει να παραμείνει χωρίς σχόλιο: Ήταν αθλητικότατη η ενέργεια του Λύγκου, όταν μετά από καταπληκτική απόκρουση του γκολκήπερ Κασκαντάμη, πήγε κοντά του, του έδωσε το χέρι και τα συγχαρητήριά του για την απόκρουση!...
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια