Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

ΚΑΥΤΑ ερωτήματα  φ. 1573
Οι ταγοί του λαού, έχουν καταστεί ο εφιάλτης του

Το Ελληνικό Κράτος και οι Δημόσιοι Οργανισμοί, δηλαδή όλοι εμείς οι ΄Ελληνες τα τελευταία χρόνια ζούμε σε ένα Οικονομικό, Πολιτικό και Εθνικό Περιβάλλον εντελώς αρνητικό και παθητικό. Οι πολιτικοί ταγοί και μεταπολιτευτικοί Εθνοσωτήρες είχαν φροντίσει να μας δέσουν χειροπόδαρα στο Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα, το οποίο επιδιώκει να φέρει την Πιλοτική Ελλάδα, ως πρόβατο επί σφαγή, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Χρέωσαν και τα δισέγγονα μας μέχρι το 2008 με δυσανάλογο δημόσιο χρέος της τάξεως περίπου 300 και πλέον δις ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπ. Οικονομικών, μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2008, η Ελληνική Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναγκάστηκε να πάρει υψηλότοκο δάνειο περίπου 50 δις, για να πληρώσει τους τόκους προηγουμένων δανείων της περιόδου του «Τσοβόλα δώστα όλα» και μετέπειτα.
Είναι πλέον γνωστό πως όλα τα κρατικά έσοδα δεν επαρκούσαν για να εξοφλήσουμε ούτε τους τόκους των παλαιών και των νέων δανείων. Έτσι φτάσαμε και με τη σύμπραξη της σκευωρίας των Στατιστικών αριθμών, στην προσφυγή στην Τρόϊκα, η οποία φροντίζει έκτοτε να ζητάει επιτακτικά την υλοποίηση των όρων του Αρχικού Μνημονίου. Χάσαμε δηλαδή την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την οποία φρόντισε ο Γ. Παπανδρέου να υποθηκεύσει με δυσβάστακτους όρους. Με μία παραπαίουσα Οικονομία, το ερώτημα πως να λειτουργήσει το κράτος, τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Αστυνομία, οι Υπηρεσίες του Δημοσίου, καθίσταται ζωτικής σημασίας. Μόνο με θυσίες, που να αφορούν όλους και όλα χωρίς διάκριση μπορεί να επανέλθει η δυνατότητα ελπίδας.
Ο λαός που εκλέγει τους εκπροσώπους του στη Βουλή είναι ο πραγματικός υπεύθυνος και χιλιοπροδομένος από τους βουλευτές, τους υπουργούς και τις Κυβερνήσεις. Αποτελεί αναντίρρητη ανάγκη αναπροσαρμογής του Κρατικού Μοντέλου και να βγούμε από τα δεσμά της τρόϊκα αφού αποδεχθήκαμε με την ανοχή μας ακόμα και νέες, αλλά τις τελευταίες θυσίες. Χρειαζόμαστε ένα νέο Πολιτικό – Οικονομικό Σύστημα, που να διέπεται από τις Αρχές της γνήσιας Δημοκρατίας, που ανακάλυψαν οι Αρχαίοι πρόγονοί μας. Κυρίως όμως απαιτείτο η απεξάρτηση των εκάστοτε κυβερνώντων από τους πάτρωνες, που επιβάλλουν ό,τι τους συμφέρει. Δυστυχώς όμως, είτε χάρη της εξουσίας, είτε χάρη απόκρυφων όρκων πίστεως, οι υποτίθεται ταγοί του Λαού, έχουν καταστεί ο εφιάλτης του. Έτσι δεν είναι;
¨Ο Κορίνθιος ¨ 




ΚΑΘΑΡΑ  ΚΑΙ  ΞΑΣΤΕΡΑ  φ.  1573  8η
Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

Διάβασα ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που  ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της  ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλέσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση  της  Ελλάδος  είναι  το  ζητούμενο και  γίνεται  συστηματικά  με μεθοδεύσεις  χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ  αντιλαμβανόμαστε την  ύπαρξη  ορισμένων  σοβαρών  εθνικών  προβλημάτων , είτε  δεν  λαμβάνουμε  καμιά  απόφαση  αποτροπής  του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά  αναποτελεσματικά  μέτρα , που στερούν  από  την  πατρίδα  μας  σημεία  υποστήριξης  σε  περίπτωση  πολεμικής  κρίσης.
Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ επίφαση Παραλείψεις,  που  υποτίθεται  ότι  έγιναν  από  αμέλεια , που  δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις  εθνικής  κυριαρχίας,  χωρίς  να  γίνεται  άμεσα  αντιληπτό,  μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά  ΜΜΕ. Έτσι  έχουμε  αποφάσεις  και  μέτρα  που  λαμβάνονται  με  τρομερή αναίδεια  προς  τους  κανόνες  στρατηγικής  και  στρατιωτικής  ασφάλειας. Εάν  δε  κάποια  στιγμή  βρεις  υπευθύνους  για να τους  ζητήσεις  ευθύνες , θα  συσκοτίσουν το θέμα, όπως στη βουλή για την πώληση στη Σ. Αραβία ή θα αποκρυβεί το πόρισμα κάποιας ΕΔΕ, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος. Μόνο  που τότε  θα είναι  πολύ  αργά  γιατί το  κακό  θα  έχει  γίνει. Έχουμε  όμως  και την  έλλειψη  αποφάσεων και μέτρων για την χώρα.
Επί 25  χρόνια  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  τον « τυχαίο »  εποικισμό  της  Ελλάδος  από  μουσουλμανικούς  πληθυσμούς ήταν γνωστό και  δεν  παίρναμε  κανένα  σοβαρό  μέτρο  αποτροπής.  Τουναντίον  τους  καλωσορίζουμε  και  τους  δίνουμε  και  Ελληνική  ιθαγένεια !  Κάποιοι  επιδιώκουν  να  τους  δώσουμε  και  δικαίωμα  ψήφου  χωρίς  καν  να  έχουν  ενσωματωθεί  στοιχειωδώς  με  την  Ελληνική  νοοτροπία  και  πολιτισμό.  Χωρίς  να  έχουν  αποκτήσει  Ελληνική  εθνική  συνείδηση , όπως  επιβάλλει το Σύνταγμα. Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

¨Ο Κορίνθιος ¨ 



Δεν υπάρχουν σχόλια