Header Ads

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΡΘΡΑ φ. 1576/28-12-2017

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ φ. 1576
Με το Θάρρος της Γνώμης  Οι τρομοκράτες και η τρομολαγνεία
Η Χρονιά, που μας άφησε άναυδους από τις δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις, να φύγει και να μην ξαναέλθει ποτέ πιά. Τα σενάρια τρομολαγνείας, που μας τάϊζαν νυχθημερόν τα κατεστημένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έπαιξαν και αυτή τη χρονιά το βασικό ρόλο τους. Η μισθοσυντήρητη αποστολή προώθησης του ¨κακού¨ δεν είχε τελειωμό. Αλλεπάλληλα τα γεγονότα τρόμου, εθισμού στο κακό, στην παραπληροφόρηση, ώστε να μας απασχολούν για να αποφύγει ο άμοιρος πολίτης να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρο του και ποία δεσμά προετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. Το σκουπιδαριό των δελτίων ειδήσεων και οι τηλεπαρουσιάσεις, που προβάλλονται με κάθε είδους χυδαιότητα και ακαταλαβίστικη γλώσσα, που προβάλλεται σαν  ¨In¨, έχουν εισβάλλει μέσα στα σπίτια του κάθε νοικοκύρη, που από μαχόμενος τον αγώνα τον καλό για μίαν αξιοπρεπή διαβίωση, τείνει να τα παρατήσει και να γίνει « ο άνθρωπος του καναπέ ». Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας, δεν είναι τυχαία γεγονότα, ούτε συμβαίνουν χωρίς υποβολέα του παρασκηνίου. Τα πάντα έχουν την εξήγησή τους. Τον γνωστό άγνωστο σχεδιασμό, τις ομάδες που εργάζονται με παχυλούς μισθούς και παρουσιάζουν τις οδηγίες προς τους εκτελεστές με ενορχηστρωτές και αποδέκτες τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων.
Η κυριότερη στρατηγική συνιστώσα της βαρβαρότητας και της θηριωδίας, που βιώσαμε περισσότερο από κάθε τι άλλο το έτος 2017, εκτός από την οικονομική εξαθλίωση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας ήταν και είναι η τρομοκρατία. Όλοι αυτοί, που δημιουργούν τα τρομοκρατικά κτυπήματα, ως εκτελεστές είναι θύματα της ραδιουργίας των δήθεν Ιερατείων της θρησκείας του Ισλάμ, που επιλέγουν τους ¨καμικάζι¨ και τους μεταμορφώνουν  σε ζωντανά οπλοστάσια. Τα κτυπήματα; Όπως θα έχετε παρατηρήσει έχουν και αυτά τον ιδιαίτερο σκοπό τους, εκτός από αυτόν που ισχυρίζονται οι ηγεσίες των οργανώσεων. Αποτελούν για τις μυστικές υπηρεσίες κρατών  μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής. Το ζούμε με τις τρομολίστες που πλασάρονται σε επίκαιρο χρόνο για άσκηση πιέσεων και εκβιασμών στις κυβερνήσεις. Μας έχουν στην τσίτα, που λέει και ο Λαός.
Όλοι οι μεγάλοι στην ηλικία ζήσαμε αμέσως μετά την Αντιπολίτευση του Ιουλίου 1974 τον μύθο της «17Ν», με αλλεπάλληλες δολοφονίες. Και αυτός σχεδιασμένος επίκαιρα. Εμφάνιζε τον ελληνικό λαό και τους Αμερικανούς απειλούμενους από κοινού από το δεισιδαιμονικό τέρας της τρομοκρατίας. Έτσι προλειένετο το έδαφος για αμερικανική κατοχή.  Για να αντιμετωπίσουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ το αντιαμερικανικό φρόνημα των Ελλήνων και τις αγωνιστικές μας παραδόσεις κατασκεύασαν μια τρομοκρατική οργάνωση, που εστρέφετο φαινομενικά και εναντίον των ιμπεριαλιστών. Έτσι πρόβαλαν την ανάγκη της άμυνας όλων  απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο, που μας απειλούσε. Παράλληλα με την τοποθέτηση της Ελλάδας σε μόνιμη κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», επιχειρήθηκε η μείωση του αντιαμερικανισμού και ο στιγματισμός κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης, ως τρομοκρατικής. Και αναρωτιόνται μερικοί τι έγινε και ξεφούσκωσε το ¨ποτάμι της οργής¨ μετά τα Μνημονιακά  μέτρα. Ήταν απλό πράγμα για το ¨Σύστημα¨. Μία βόμβα μολότωφ στην Τράπεζα Μαρφίν, δημιουργούμε τρεις παράλληλες απώλειες, αθωώνουμε τους ενόχους, σκουπίζουμε και… τελειώσαμε… 
« Ο Κορίνθιος»

ΚΑΘΑΡΑ  ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ φ. 1576 
Οι δικές μας Ελληνοχριστιανικές Χριστουγεννιάτικες Εορτές!
Τρεις μέρες παρήλθαν από την  Άγια Ημέρα των Χριστουγέννων, την Ημέρα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος Χριστός και η ανθρωπότητα εξακολουθεί να ζει το δράμα της. Οι ταγοί της Ορθοδοξίας ερωτοτροπούν με τον Πάπα των Αιματοβαμμένων Καθολικών του Βατικανού, οι εξουσιαστές νομοθετούν αντιχριστιανικούς και Ανθελληνικούς Νόμους, που ισοπεδώνουν τα πάντα στο όνομα του Αντίχριστου που πρεσβεύουν, οι Αυτοδιοικητικοί όλων των βαθμίδων διαγκωνίζονται στον εορτασμό Παγκόσμιων ημερών για τα πιο γελοία πράγματα στην προσπάθειά τους να σβήσουν από μνήμες και Πιστεύω την μόνη Ημέρα άξια τιμής του Χριστού. Και σαν να μην έφταναν αυτά η Εθνοκτόνος Δυτική Ευρώπη, μετά την ύπουλη υποβάθμιση της Θρησκείας του Χριστού από τις στημένες δίκες και τις Οδηγίες για την προστασία δήθεν και την αποφυγή προσβολής των αλλόθρησκων, καταργεί κάθε τι το Χριστιανικό και Εθνικό.
Η Θρησκεία καταπολεμήθηκε βάναυσα και με απαγορεύσεις, διώξεις, ακόμα και με λουκέτα στις Εκκλησίες, όσο τίποτε άλλο και στην σκοτεινή περίοδο της Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης. Εβδομήντα χρόνια διώξεων δεν ήταν αρκετά να ξεριζώσουν από τις καρδιές των ανθρώπων την Πίστη και το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων. Οι καταπιεσμένοι Λαοί της Ανατολικής Ευρώπης ξεδίπλωσαν τις καρδιές και το μυαλό τους, απελευθερώθηκαν από τα δεσμά της ξενοκίνητης σατανολατρίας και θυμήθηκαν. Θυμήθηκαν πως κάποτε ο κόσμος γιόρταζε Χριστούγεννα!  Κάποτε η ζωή είχε σκοπό και νόημα ο αγώνας για την ελευθερία σκέψεως και ενεργειών. Τότε που οι Χριστιανοί λαχταρούσαν τις Εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ετοιμάζονταν, νήστευαν τη Σαρακοστή, προσεύχονταν, εξομολογούνταν, συγχωρούσαν, πρόσμεναν με ελπίδα ένα καλύτερο αύριο.
      Σήμερα η πρόκληση είναι μεγάλη. Ειδικά εφέτος, μετά τις τόσες στερήσεις στην Πατρίδα μας και την ψήφιση Αντιχριστιανικών Νόμων, την απομάκρυνση των παιδιών από την Εκκλησία, να απαλλαγούμε από τον επιδερμικό εορτασμό και να βγούμε στο ξέφωτο , στο Φως, που μας έφερε στη Γη ο Χριστός με τη διδασκαλία του για την Αγάπη, την Αλληλεγγύη, το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Να ζήσουμε τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων σε πείσμα όλων αυτών, που επιβουλεύονται ακόμη και την Πίστη μας, να ζήσουμε τις δικές μας Ελληνοχριστιανικές Χριστουγεννιάτικες Εορτές!  

« Ο Κορίνθιος»


ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  φ.  1576
Οι ¨ Εκσυγχρονιστές ¨ της Πολιτικής…
Είναι να απορεί κανείς με τη νοοτροπία και την πρακτική εφαρμογή χρησιμοποιήσεως “Αλεξιπτωτιστών” της Πολιτικής, σε κάθε Κυβέρνηση, που προκύπτει από τις εκλογές. Κάθε φορά με το πρόσχημα της εξειδίκευσης, οι εκάστοτε Πρωθυπουργοί της χώρας, σε Υπουργεία, τα οποία έχουν από μόνα τους ιδιάζουσα σημασία για το Κράτος, τοποθετούνται Υπουργοί και Υφυπουργοί γνωστοί για το βίο και την πολιτεία τους, που δεν συνάδει με το Εθνικό συμφέρον. Αν δεν τοποθετούνται στις παραπάνω θέσεις κλειδιά, τους βλέπουμε να προσλαμβάνονται αθρόως, ως Ειδικοί Σύμβουλοι, παρά τω Υπουργώ ή παρά τω Πρωθυπουργώ, με παχυλές αμοιβές.
Από αυτούς τους δοτούς και μη εκλεγέντες δεν έχει ωφεληθεί ποτέ το Ελληνικό Δημόσιο. Όλες οι ενέργειες των “καρεκλοκένταυρων” τείνουν να εκσυγχρονίσουν το κράτος, την Παιδεία ή τη Δημόσια Διοίκηση καταστρέφοντας κάθε τι το Ελληνικό και Εθνικά συμφέρον. Οι δήθεν εκσυγχρονισμοί στην Παιδεία, οι αντικαταστάσεις των βιβλίων σε μαθήματα ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, εκεί κατατείνουν στην οπισθοδρόμηση και τον Εθνικό Θρησκευτικό αποχρωματισμό. Να μην μείνει τίποτα όρθιο σ΄ αυτήν τη δύστυχη χώρα.
Παρακολουθείστε διαχρονικά ποιοί Υπουργοί έχουν αναλάβει κατά καιρούς το Υπουργείο Παιδείας και θα αναρωτηθείτε, αν όλοι αυτοί τοποθετήθηκαν εκεί λόγω ικανοτήτων ή λόγω εκτελέσεως κάποιας μυστικής καταστροφικής αποστολής; Όσο για τα ονόματα, ποιόν να πιάσεις και ποιόν να αφήσεις χωρίς το μυαλό σου να πάει σε κάποια καταστρεπτική υποβάθμιση. 
Πέρασαν από εκεί κατά καιρούς οι ολετήρες Γ. Ράλλης, ο  πρώτος “χειρών αδίκων” της Ελληνικής γλώσσας, που άνοιξε τους ασκούς του Εώλου, Κ.Σημίτης, που τα έβαλε με τη Θρησκεία και την Ιστορία, ο Γ. Παπανδρέου, που δεν ήξερε τι να πρωτοκαταστρέψει, η Μ. Κουτσίκου – Γιαννάκου, που θα συνέχιζε το έργο του προκατόχου της, αν δεν την έδιωχναν με τις πέτρες οι πολίτες. Τέλος έβαλαν τον κατεδαφιστή Ν. Φίλη και όταν αυτός το παράκανε, είδαμε να τοποθετείται ο σημερινός Υπουργός Κ. Γαβρόγλου, που δεν ακούει τίποτα μπροστά στις εντολές που έχει.
Ποιος, αλήθεια,  θα μας γλυτώσει από τους Σωτήρες μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια