Header Ads

ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ Δήλωση του Υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη

«ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ: Δημόσια ρώτησα, αν ένας συνταξιούχος μπορεί να είναι υποψήφιος στο Επιμελητήριο»
Ο συνδυασμός «Αλλαγή 2017» για το επιμελητήριο της Κορινθίας, από την πρώτη στιγμή δήλωσε και ξεκαθάρισε προς όλους και για όλα ότι:

ΠΡΩΤΟΝ: Κατεβαίνουμε με ανοικτά και ΚΑΘΑΡΑ χαρτιά στις εκλογές του  Επιμελητηρίου.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δεν οφείλουμε τίποτα σε κανένα και κανείς δεν μπορεί να μας τραβήξει από το μανίκι.»Καθαρά χαρτιά» σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες της Κορινθίας πρέπει να βλέπουν τα πάντα πάνω στο τραπέζι και τίποτα να μην είναι κάτω από αυτό.

Είναι αλήθεια ότι καταθέσαμε ΕΡΩΤΗΣΗ και όχι ένσταση στην αρμόδια Εκλογική Επιτροπή για τον συνδυασμό του κ. Σωτήρη Μουρίκη. Ο κ.Μουρίκης είναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ κρατικοδίαιτης ΔΕΚΟ και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Ο νόμος για τα Επιμελητήρια στο άρθρο 96, ορίζει ότι δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο συνταξιούχος και αυτό πάλι το γνωρίζουν οι πάντες.
Με προσωπική ενυπόγραφη παρέμβαση μου και όχι κρυπτόμενος πίσω από κάποιον συνεργάτη μου έκανα ερώτηση και όχι ένσταση όπως με λυσσώδη τρόπο κονδυλοφόροι με πλαστική συνείδηση θέλουν να παρουσιάσουν.

ΚΑΘΑΡΑ και με την υπογραφή μου και όχι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ όπως μέρες τώρα κάνουν άλλοι συνδυασμοί, που ετοιμάζονται για ενστάσεις μετά τις εκλογές.
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης δεν είναι πολιτικός και δεν θα γίνει ποτέ διπρόσωπος πολιτικάντης.
΄Οταν μιλά με συναδέλφους επιχειρηματίες μιλά πάντα την γνήσια και καθαρή γλώσσα της αγοράς και μόνο αυτή.

Ρώτησα το αυτονόητο και ας συγκαταλέγομαι στους «εχθρούς», αν ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ κ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ μπορεί να είναι υποψήφιος.

Αυτοί που σήμερα είναι χαρούμενοι γιατί τάχα με άθλια κείμενα, υπονοούμενα και χυδαιότητες προσπαθούν να «τσαλακώσουν» το προσωπικό μου προφίλ, είναι οι ίδιοι που αύριο θα κάνουν ενστάσεις, θα κάνουν συμφωνίες και θα καταγγείλλουν αποφάσεις της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Είναι προσωπική μου επιλογή να είμαι έξω από «συστήματα», που βγάζουν προέδρους, «παραμάγαζα» που στήνουν εντυπώσεις και μικροκομματικές αντιλήψεις του παρελθόντος.

Είμαι επιχειρηματικά και προσωπικά αυτάρκης με την στήριξη των Κορινθίων πολιτών και επιχειρηματιών και δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ να κτυπήσω την πλάτη σε κανένα για να έχω την εύνοια του. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ξέρουν καλά ποιός είμαι.

Η αγορά της Κορινθίας και όχι μόνο ξέρει επίσης πολύ καλά πως δρω επιχειρηματικά. Τα όνειρα μου τα πάλεψα και νοιώθω πλήρης όσα μικρά ή μεγάλα έχω κάνει, τα οποία  έχω πολύ καιρό τώρα κατακτήσει με κόπους και προσωπικές θυσίες για μία καλή ποιότητα ζωής. Δεν περιμένω να ζήσω από τους θεσμούς ή παρασιτικά.

Κάποιοι δεν θέλουν παραγωγικούς ανθρώπους στα κοινά, θέλουν πολιτικάντηδες,  νταραβεριτζήδες, που τους φέρνουν βόλτα. Με μένα αυτό δεν μπορούν να το κάνουν και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν αγγίζουν τον χαρακτήρα μου. Με ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο η ΕΚΤΙΜΗΣΗ των Κορίνθιων επιχειρηματιών, ο σεβασμός των εργαζομένων στις επιχειρήσεις μου και η καλή φήμη, ως επιχειρηματία και άνθρωπο, που επιχειρεί σεβόμενος τους κανόνες της αγοράς, της πολιτείας και τους συνανθρώπους μου..

΄Οσοι προσπαθούν να επιβάλουν στην Κορινθία πρόσωπα που θα τα τραβάνε από το μανίκι στις προσωπικές τους επιλογές, ας ψάξουν αλλού!..

Πολύ καιρό τώρα δέχομαι προσωπικό πόλεμο λάσπης από γνωστά εκβιαστικά και ρυπαρά κέντρα, που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τους χαλάσαμε την σούπα... Την απάντηση τη δίνουν οι πολύ σπουδαίοι Κορίνθιοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που είναι συνοδοιπόροι μου σε ένα όνειρο συνεισφοράς. Είναι οι πολυάριθμοι  επιχειρηματίες που έχουν προσφέρει στην Κορινθιακή κοινωνία και είναι δημόσια υποστηρικτές του συνδυασμού, όπως  και οι 30.000 Κορίνθιοι, που κάθε χρόνο εξυπηρετούνται από τις επιχειρήσεις Πιτσάκη.

Η ταπεινή μου καταγωγή, η ξενιτιά και τα πέτρινα χρόνια μου έμαθαν να μιλώ πάντα ανοικτά και καθαρά και να μην κρύβομαι πίσω από κανέναν. Θα ζώ και θα επιχειρώ στην Κορινθία και μετά τις εκλογές όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, αλλά θα περπατώ στην Εθνικής Αντίστασης με ψηλά το κεφάλι γιατί δεν υπέκυψα στο «σύστημα» , δεν αλλοίωσα τις προσωπικές μου αρχές και δεν έγινα υποκριτής και ψεύτης.

Κόρινθος 16 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή 2017» για το επιμελητήριο Κορινθίας


Δεν υπάρχουν σχόλια