Header Ads

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω» – Συγκινημένη η μητέρα της /Φ.1805

   

in.gr 20 Αυγούστου 2022, 
Κατάφερε το απόλυτο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη Από το τσιπουράδικο της Καρδίτσας η σπουδαία αθλήτρια κατάφερε να φθάσει στα ουράνια.

Η μητέρα της, οι αδελφές της, όλη η οικογένεια, φίλοι και γείτονες αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζουν για την ασύλληπτη επιτυχία για την οποία χρειάστηκαν πάρα πολλές θυσίες. Η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε το αδιανόητο. Για δεύτερη φορά, σε τέσσερις ημέρες, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Καρδίτσα, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια, το τσιπουράδικο και βαθιά συγκινημένη μίλησε η μητέρα της, δηλώνοντας ότι πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της!

Το έδειξε σε μένα «Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε αρχικά η μητέρα της. «Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Αυτή μέτρησε τις δυνάμεις της, για να μπει. Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε χαριτολογώντας -σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει… εάν δηλώσει παραίτηση και εάν την δεχθούμε».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. “Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ” ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο.. την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυα χαράς στην απονομή του χρυσού: «Δεν πίστευα καν πως θα είμαι στα μετάλλια» in.gr 20 Αυγούστου 2022, Τι δήλωσε η ίδια και ο προπονητής της. Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στο Μόναχο κατέκτησε η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20 χιλιόμετρα βάδην μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον πρώτο της θρίαμβο στα 35χλμ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου τερμάτισε πρώτη και δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου και της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου.

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε δεν πίστευε καν πως θα είναι στα μετάλλια ενώ στόχος της ήταν η 10αδα.

Κέρδισα γιατί διατήρησα τον ρυθμό μου «Δεν ξέρω τι να πω. Ήξερα πως ήμουν πάρα πολύ καλά. Είναι ατομικό μου ρεκόρ, θα μπορούσα να είχα σπάσει και το Πανελλήνιο ρεκόρ, ήμουν μόνο 5 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά δεν κοίταξα το ρολόι μου», επισήμανε. Η χρυσή πρωταθλήτρια επισήμανε πως κέρδισε την πρωτιά διατηρώντας τον ρυθμό της. «Οι άλλες κοπέλες ανέβαζαν ρυθμό συνεχώς κι έπεφταν μετά. Εγώ κρατούσα σταθερό ρυθμό και ήξερα πως θα μου έρθουν. Είχα τον ρυθμό μου και στο τέλος φόρτσαρα γιατί ήμουν ξεκούραστη».

Δεν είχα καν στο μυαλό μου το μετάλλιο – Στόχος μου ήταν να μείνω στη δεκάδα Η Ντρισμπιώτη ανέφερε όμως πως δεν είχε στην αρχή καν στο μυαλό της τη νίκη. «Στόχος μου ήταν να είμαι στη δεκάδα. Δεν πίστευα πως θα είμαι στα μετάλλια. Δεν ξέρω αν βλέπατε τον αγώνα, αλλά εγώ συνεχώς κοιτούσα δεξιά κι αριστερά. Ήθελα να κοιτάω τις συναθλήτριες μου για να δω αν κουράστηκαν», είπε.

Προπονητής Αντιγόνης: Είχαμε αποκλείσει το χρυσό Το ίδιο ανέφερε και ο προπονητής της Ναπολέων Κεγαλόπουλος τονίζοντας πως πριν το χρυσό το είχαν αποκλείσει. «Το χρυσό το είχαμε αποκλείσει. Αλλά φαίνεται πως δεν το είχε αποκλείσει η Αντιγόνη κι έκανε ότι έκανε», ανέφερε ενώ στη συνέχεια τόνισε πως της χρωστά μία μπύρα καθώς τόσες ημέρες της την έχει στερήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια