Header Ads

Ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας στο ευρωπαϊκό έργο «EC Programme LIFE (topic LIFE-2021-CET-AUDITS)»

Φ.1792

  

Οδηγώντας τις επιχειρήσεις προς την κλιματική ουδετερότητα μέσω της επιτάχυνσης της απορρόφησης των μέτρων ενεργειακής απόδοσης.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ανακοινώνει τη ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα με τίτλο «EC Programme LIFE (topic LIFE-2021-CET-AUDITS): “Uptake of energy audits recommendations for the energy transition of companies”, with the leadership of RSE».

Ο κύριος στόχος του έργου AUDIT-TOMEASURE είναι να υποστηρίξει εταιρείες στον τομέα της κατασκευής μηχανισμών και μηχανημάτων προς την κλιματική ουδετερότητα μέσω της επιτάχυνσης της απορρόφησης των μέτρων ενεργειακής απόδοσης. Ο Συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.959.494,21 ευρώ.

Η ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας, ως εταίρος, έργο έγινε την πλέον κατάλληλη στιγμή που ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται στη δίνη μιας παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης με τεράστιες αυξήσεις και κόστη, και με μελλοντικές τάσεις ακόμα πιο δυσοίωνες.

Ο κος Λουζιώτης στις σχετικές δηλώσεις του αναφέρει ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα στέκεται πάντα αρωγός στην στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσει να συμβάλλει στην προσπάθεια για βελτίωση της ενεργειακής και συγχρόνως οικονομικής κατάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια