Header Ads

Δημοτικά νέα Φ.1778

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΛΟΥΤΡΩΝ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ. ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  


Στις 25 Γενάρη 2021 ακούσαμε το Δήμαρχο περιχαρής να δηλώνει ότι στη συνάντηση με τον τότε Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη είχε μόνο ευχάριστα νέα να ανακοινώσει, όπως φαίνεται και στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου, σχετικά με την παραχώρηση χρήσης της Ιαματικής Πηγής των Λουτρών Ωραίας Ελένης προς το Δήμο Κορινθίων, η οποία μάλιστα ήταν σε τελικό στάδιο.

Εμείς είχαμε δηλώσει χαρακτηριστικά την περίοδο εκείνη «Μην παραμυθιάζουμε τον κόσμο» ότι σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του ιαματικού νερού. Απαιτούνται τροποποιήσεις νομοθεσίας, έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων, εκπόνηση ποικίλων μελετών κλπ.

Δυστυχώς δεν είναι μόνον ότι μας δούλεψε τότε ο Υπουργός κ. Θεοχάρης. Ακολούθησε και ο νέος Υπουργός κ. Κικίλιας και σύσσωμη η Κυβέρνηση. Τελικά ή δεν μας τα είπε καλά ο Δήμαρχος ή δεν τα κατάλαβε καλά.

Αποτέλεσμα είναι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο με το νόμο 4875 (ΦΕΚ 250Α/23-12-21) όχι μόνο να μην παραχωρηθεί η Ιαματική Πηγή στο Δήμο μας για αξιοποίηση και εκμετάλλευση αλλά απεναντίας να δημιουργηθεί Μία Κρατική Ανώνυμη Εταιρεία η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί όλες τις ιαματικές πηγές της χώρας (Κρατικές, δημοτικές, ιδιωτικές).

Κατέρρευσε λοιπόν το παραμύθι της παραχώρησης.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος δεν είχε το θάρρος να υιοθετήσει ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά της Κυβέρνησης όταν συζητιόταν στη Βουλή το νομοσχέδιο, όπως έπραξε ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

Όσον αφορά την πίστωση των 30.000 € που πρότεινε ο Δήμαρχος στον τρέχοντα προϋπολογισμό για Υπηρεσίες ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών καλείται τώρα να εξηγήσει που θα κατευθυνθούν αυτά τα χρήματα.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 07/02/2022



ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων

  


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου που υπέστη σοβαρές φθορές, ύστερα από την καταστροφική κακοκαιρία του “Γηρυόνη” που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, του περιφερειακού τάπητα, καθώς & επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις -υποδομές που είχαν υποστεί ζημιές, από την κακοκαιρία του “Γηρυόνη” τον Νοέμβριο του 2019.

Ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας πιστός στην εξαγγελία του υπέγραψε την συμφωνία του έργου με τον ανάδοχο εργολάβο, συνολικού ποσού 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε απο την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις των ομάδων του Α.Ο Αγίων Θεοδώρων.






Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων τιμά τη μνήμη του Πολιούχου των Αγίων Θεοδώρων, του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη!

  


Η πόλη των Αγίων Θεοδώρων οφείλει την ονομασία της στο παραδοσιακό εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων (Τήρωνα και Στρατηλάτη), κτισμένο στη θέση παλαιοχριστιανικής εκκλησίας.

Η κατασκευή του χρονολογείται τον 15ο μ.Χ. αιώνα και χρησιμοποιήθηκε υλικό και από την Αρχαία Κρομμυώνα.

Πρόκειται για ένα μικρό μονόκλινο καμαροσκεπές κτίσμα, όπου κάτω από τους σοβάδες, αριστερά της εισόδου, διακρίνεται ένα μικρό ιωνικό κιονόκρανο.

Μεγάλη ιστορική σημασία έχει η εντοιχισμένη πλατιά λίθινη πλάκα που φέρει χαραγμένο επιτύμβιο επίγραμμα των ύστερων ρωμαϊκών χρόνων και βρίσκεται δεξιά της εισόδου της εκκλησίας. Το επίγραμμα αυτό προέρχεται από τον τάφο ενός δεκαπεντράχρονου κοριτσιού και το περιεχόμενό του θα μπορούσε να συγκριθεί με τα σημαντικότερα της αρχαιότητας. Η εκκλησία ήταν χωμένη στο χώμα μέχρι τα παράθυρα έως το 1955, οπότε ανασκάφτηκε και επισκευάστηκε.






Πρόγραμμα Διανομής αγαθών για τους Δικαιούχους του ΤΕΒΑ/Fead
  


Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας υλοποιώντας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/Fead) στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών, καλεί Τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ Fead), να προσέλθουν για την παραλαβή προϊόντων: Κρέας Χοιρινό, Κρέας Πουλερικών, Ελαιόλαδο, Φασόλια, Φακές, Τυρί Φέτα, Ζυμαρικά, Ελαφρά Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Υγρό πιάτων, Οδοντόκρεμες, Μωρομάντηλα, Παρασκεύασμα για βρέφη 2ης ηλικίας, Κρέμα δημητριακών, σαμπουάν, βρεφικές πάνες.

Ο χρόνος και τόπος διανομής ειδών TΕΒΑ μηνός Δεκεμβρίου διαμορφώνονται ως κάτωθι:

Τετάρτη 16/02/2022 και ώρες 8.00 έως 13.30, στο Λουτράκι (Υψηλάντου και Μπολέτη, ΚΑΠΗ) 
Πέμπτη 17/02/2022 και ώρες 8.15 έως 12.00, στο χώρο του πολυδύναμου Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων και Πέμπτη 17/02/2022 και ώρες 13.00 έως 14.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας.

Παρασκευή 18/02/2022 και ώρες 8.00 έως 12.00, στο Λουτράκι (Υψηλάντου και Μπολέτη, ΚΑΠΗ) 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων/ φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίας.

Γραφείο Τύπου



ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ




Νέα Χρηματοδότηση για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

  

Νέα χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Smart Cities – Έξυπνες πόλεις, ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογιών έξυπνων πόλεων» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων.

Η χρηματοδότηση, ύψους 640.000€, προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και προκύπτει κατ’ αναλογία με τον πληθυσμό κάθε OTA.

Το πρόγραμμα, που αναπτύσσεται σε επτά βασικούς άξονες, προβλέπει τη μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή των δήμων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των δημοτικών κτηρίων, την βελτίωση εξυπηρέτησης πολίτη και επιχείρησης, την ενίσχυση τοπικής δημοκρατίας, διαβούλευσης και διαφάνειας, κ.ά.

Ο δήμος Σικυωνίων, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, στοχεύει στην αξιοποίηση των ευφυών εφαρμογών και συστημάτων για την αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του






Σπύρος Σταματόπουλος: Μέλος της Εθνικής Επιτροπής για το ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022 
Ο δήμαρχος Σικυωνίων θα εκπροσωπεί την ΚΕΔΕ
  
  


Στην Εθνική Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 συμμετέχει ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ. Ο κ. Σταματόπουλος που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το ΦΕΚ 185 Β΄, θα παρακολουθεί και θα συνεπικουρεί το έργο της επιτροπής για την διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων, που θα φέρουν την Νεολαία και την NextGenerationEU στο προσκήνιο της Ευρώπης.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε ότι στόχος της επιτροπής είναι να ενθαρρύνει το σύνολο της νεολαίας να γίνουν φορείς της θετικής αλλαγής της Ευρώπης.

Επιπλέον η επιτροπή επιδιώκει, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις δράσεις και τα οράματα των νέων ανθρώπων, την προώθηση πολιτικών που θα δώσουν ευκαιρίες τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην κατάρτιση της νεολαίας.

Τέλος, ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε το Διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στα θέματα που άπτονται των νέων ανθρώπων, δηλαδή του μέλλοντος και της ελπίδας για την χώρα μας.





ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
  


- Προβληματισμός για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας -Το μπάχαλο και η ασυδοσία το δόγμα της Δημοτικής αρχής -Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε το Κιάτο, η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας και η ευρύτερη περιοχή, από τα πολύ σοβαρά ζητήματα της εγκληματικότητας και παραβατικότητας τα τελευταία χρόνια.

-Επιστολή απόγνωσης και διαμαρτυρίας των Εμπόρων στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για έλλειψη προστασίας, στην δύσκολες εποχές της υγειονομικής, οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

-Πρόσφατα, την 3-2-2022 καταγγέλθηκαν βίαιες επιθέσεις σε βάρος [2] ανηλίκων μαθητριών στην πόλη του Κιάτου, από άγνωστους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να τις απαγάγουν, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

-Αρχές Ιανουαρίου 2022, άγνωστοι δράστες «σήκωσαν χρηματοκιβώτιο βάρους [300] κιλών» από οικία στο Κ.Διμηνιό Κορινθίας με περιεχόμενο 12.000-ευρώ, σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη.

-Σύμφωνα με δημοσιεύματα και καταγγελίες «ομάδες ανήλικων μηχανόβιων …έχει σηκώσει το Κιάτο στον αέρα……Δεν υπολογίζουν τίποτα»……. «Δεν μπορεί η Αστυνομία να τους μαζέψει ; » -Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για συμμετοχή ανηλίκων παιδιών-μαθητών, σε καταστήματα τυχερών παιγνίων.

-Την Τετάρτη 14-7-2021 αθίγγανος εισέβαλε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, έσπασε την τζαμαρία και επετέθη με φαλτσέτα σε νοσηλευτή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι, χωρίς σοβαρές συνέπειες.

-Πρωινές ώρες της [16-9-2020] αθίγγανοι προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα της πόλης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

-Σε άλλο κατάστημα της πόλης επιτέθηκαν και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του καταστηματάρχη με σημαντικό χρηματικό ποσό.

-Με ανάρτησή του στο Fb συμπατριώτης μας καταγγέλλει διάρρηξη του αυτοκινήτου του και κλοπή χρημάτων, τροφίμων και τηλεφώνου.

-Πολίτες καταγγέλλουν εξαπάτηση, από αθιγγάνους και άλλους άγνωστους δράστες, στο κέντρο της πόλης και αφαίρεση χρημάτων και τιμαλφών.

-Αρχές Φεβρουαρίου 2017 είχαμε στη πόλη του Κιάτου και μάλιστα στα κεντρικότερα σημεία της πόλης, δύο πολύ σοβαρά κρούσματα εγκληματικών επιθέσεων, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, σε βάρος δύο καταστημάτων που πωλούν κοσμήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρικά είδη. Αφαιρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά, ωρολόγια, ηλεκτρικά είδη κ.λ.π.

-Στα μέσα του μηνός Μαϊου του 2017 είχαμε και πάλι κρούσματα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος επιχειρήσεων-καταστημάτων στο κέντρο της πόλης του Κιάτου και αφαίρεση κοσμημάτων και ηλ.. ειδών.

-Από το Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, την 29/301-2020, κλάπηκαν [3] σκάφη με τις μηχανές τους, χρηματικής αξίας [70.000 -80.000 ευρώ] -Την 16/17-3-2020, είχαμε νέο σοβαρό κρούσμα εγκληματικότητας και πάλι στο κέντρο της πόλης του Κιάτου. Συγκεκριμένα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, «επιτέθηκαν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα πώλησης χρυσαφικών και τιμαλφών ειδών, έσπασαν την είσοδο του καταστήματος με το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το κατάστημα χρυσαφικά, κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη του [130.000] ευρώ. Επίσης προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα [30.000] ευρώ.

-Εδώ και πολλά χρόνια αγέλες αδέσποτων ζώων, κάνουν επιθέσεις και τραυματίζουν σοβαρά συμπολίτες μας και κυρίως παιδιά- μαθητές.

-Δεν υφίστανται σε λειτουργία οι κοινόχρηστοι χώροι στην πόλη, πλατείες -πεζοδρόμια. Έχουν καταστεί χώροι κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων, κυρίως μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων.

-Πέρα από τις ευθύνες των αρμοδίων αρχών, η ανυπαρξία και ανικανότητα της Δημοτικής αρχής είναι πλέον εμφανής.

-Υιοθετεί το δόγμα του μπάχαλου και της ασυδοσίας και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, επί [12] και πλέον χρόνια, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που εκκρεμούν στην περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα.

-Όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα προστασίας των ιδίων και των περιουσιών τους.

-Εδώ που φθάσαμε ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, αρχές και υπηρεσίες, έναντι των πολιτών και της περιοχής.

-Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες, έχουν πλέον τον λόγο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» 
ΚΙΑΤΟ 7 - 2 - 2022 
ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ




Ανοιχτές οι αιτήσεις για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης – Δηλώστε συμμετοχή
  

Συνεχίζονται κανονικά τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του δήμου Σικυωνίων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Ο δήμος σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης προσφέρουν επτά (7) προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Αναλυτικά τα προγράμματα που δέχονται αιτήσεις για τη δημιουργία νέων τμημάτων είναι τα εξής:

Σημειώνουμε ότι τα τμήματα εκπαίδευσης υλοποιούνται μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Δημαρχείο Κιάτου, Γραφείο 4, ώρες 8:30 – 12:30.

Τηλ. : 27423 60117 (κα Γκαβάγια) 
Ταχ. Διεύθυνση: Γ. Γεννηματά 2, Κιάτο 20200, 
Email:d-sikyon@otenet.gr Τηρείται σειρά προτεραιότητας.





ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ




Σημαντική χρηματοδότηση για ανάπτυξη εφαρμογών Smart Cities

  


Τη χρηματοδότηση με το ποσό των 530.000€ εξασφάλισε ο δήμος Βέλου-Βόχας, μέσω της ένταξής του στο πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών και τεχνολογιών έξυπνων πόλεων (Smart Cities).

Η συμμετοχή του δήμου Βέλου-Βόχας στο ανωτέρω πρόγραμμα αποτελεί μια κομβική ευκαιρία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, με τη χρήση καινοτόμων και νέων τεχνολογιών μέσω της ψηφιακής μετάβασης.

Το ποσό που εγκρίθηκε – και το οποίο βασίζεται στον πληθυσμό του κάθε δήμου – θα καλύψει την εφαρμογή μιας σειράς δράσεων που θα οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα επικεντρωθούν οι προτάσεις αφορούν: Βιώσιμη Μετακίνηση, Εξοικονόμηση Ενέργεια – Μείωση Δημοτικών Τελών – Μείωσης Ενεργειακού Αποτυπώματος Δημοτικών Κτιρίων, Βελτίωση Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης, Βελτίωση Ποιότητας Ζωής, Ενίσχυση Τοπικής Δημοκρατίας και Διαβούλευσης και διαφάνειας κ.α.

«Οι δράσεις, οι οποίες που θα επιλεγούν προς υλοποίηση από το δήμο μας, θα έχουν ως άξονα τη χρηστικότητα για τους πολίτες και ως πρωτεύοντα στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών μας» εξήγησε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την χρηματοδότηση και τις θετικές προοπτικές που αυτή εμπεριέχει.



ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ



Απομακρύνθηκαν οι βράχοι – Άνοιξε ο δρόμος Νεμέα – Ψάρι
  


Ο δρόμος Νεμέα – Ψάρι άνοιξε μετά την κατολίσθηση βράχων που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης στον επαρχιακό δρόμο Νεμέα – Ψάρι, όταν βράχια αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα. Από το σημείο εκείνη την ώρα περνούσε ένα φορτηγό και τμήματα των βράχων που αποκολλήθηκαν κατέληξαν ακριβώς μπροστά του.

4 days ago korinthosTV




  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια