Header Ads

Εθνική Ελλάδος: Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Πογέτ Φ.1778

Εθνική Ελλάδος:
Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Πογέτ
  


in.gr 
Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (8/2) ώστε να υπογράψει την Τετάρτη το συμβόλαιό του με την Εθνική ομάδα και στη συνέχεια πρόκειται να παρακολουθήσει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να φτάσει την Τρίτη (8/2) το βράδυ στη χώρα μας ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΕΠΟ. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη όταν και θα υπογράψει το συμβόλαιό του το οποίο θα έχει διάρκεια για 1+1 χρόνια, με τις απολαβές του να φτάνουν στις 600 χιλ. ευρώ (συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων) συμπεριλαμβανομένων και των απολαβών του βοηθού που θα φέρει μαζί του.

Ο βοηθός του θα είναι ο Ισπανός, Ζεράρ Νους, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βοηθός του Τζον Φαν Σιπ στη Melbourne Heart και αποχώρησε από τη ρωσική Βίστα στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Μάλιστα, μετά τις υπογραφές ο 54χρονος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια