Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» Φ.1776

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Οι ΛΑΘΡΟ έχουν προστάτες και οι Έλληνες υποφέρουν

Την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δεν έχει να φάει οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που επί Κυβέρνησης Τσίπρα κατέστησαν Κράτος εν Κράτη, βοηθούν λαθρομετανάστες να απαιτήσουν περισσότερα από το Ελληνικό Κράτος!-Μας ρημάζουν μέρα τη μέρα! Διαβάζω στο Mknews.gr Στο απροχώρητο έχουν φτάσει τα πράγματα με ΜΚΟ και λαθρομετανάστες ! Και δεν πίστευα στα μάτια μου από την κατάντια, που μας έφεραν οι εκάστοτε Κυβερνώντες, οι οποίοι διακρίνονταν για αντεθνική πολιτική και έστρεφαν το μίσος κατά των υπολοίπων Ελλήνων, που πιστεύουν σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Πρώτα τους ενοχλούσε το σύμβολο της πίστης μας, ο Σταυρός και το κατέβαζαν με την βοήθεια των ΜΚΟ στη Λέσβο, μετά πετούσαν και πετάνε χιλιάδες πιάτα φαγητό, που τα πληρώνουν οι Έλληνες και τώρα έχουν το θράσος μαζί με ΜΚΟ να ζητούν παραπάνω! Μάλιστα, αυτή την φορά απαιτούν την άμεση μετακίνησή τους από διάφορα κέντρα υποδοχής. Προκειμένου να το διεκδικήσουν πραγματοποίησαν μάλιστα προ καιρού συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στη διαδήλωση της Μαλακάσας συμμετείχαν περίπου 100 πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει επί ημέρες το κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας και φυσικά μαζί τους ήταν και αλληλέγγυοι των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλοι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης ή αλλιώς ορκισμένοι εχθροί της χώρας μας! Κάποιοι προφανώς άθρησκοι και απάτριδες, άνεργοι, μισθοσυντήρητοι από κρυφά κονδύλια ξένων Πρεσβειών και μεγιστάνων του πλούτου.

Για τους Έλληνες που μέρα τη μέρα χειροτερεύουν, χάνουν δουλειές, αρρωσταίνουν επειδή δεν έχουν λεφτά για την ¨δημόσια υγεία¨, δεν έχουν να δώσουν φαγητό στα παιδιά τους, καμιά ΜΚΟ, κανένας ανθρωπιστής, κανένας κοινωνικός ή Συλλογικός ή Συνδικαλιστικός φορέας του είδους δεν νοιάστηκε!

Αντιθέτως οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι τα χρυσοφόρα τοτέμ διαφόρων ανεπάγγελτων μαρξιστοειδών που έχουν στην κατοχή τους από 10 ΜΚΟ και νέμονται τα δεκάδες εκατομμύρια του κάθε Τζορτζ Σόρος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι ευτύχημα που η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη έβαλε κάποιο φραγμό στις ενέργειες των ΜΚΟ. Έχει όμως ακόμη περιθώριο εκκαθάρισης, ώστε να παραμείνουν ενεργές οι ορθές ΜΚΟ. Αν δεν το πράξει θα καταστεί συνένοχη στην απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων;




ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ουγγαρία:
Απέναντι στο Μεταναστευτικό η Εθνική Πολιτική;…

Άτομα ή ομάδες που βοηθούν μετανάστες που δεν δικαιούνται προστασία να καταθέτουν αιτήματα χορήγησης ασύλου, ή που βοηθούν παράτυπους μετανάστες να αποκτήσουν καθεστώς παραμονής στην Ουγγαρία, θα αντιμετωπίζουν κίνδυνο φυλάκισης βάσει ενός νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο. Το νομοσχέδιο, γνωστό ως το νομοσχέδιο «Σταματήστε τον Σόρος», αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν ενάντια στον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Ο Όρμπαν κατηγορεί τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος ότι εμπλέκονται στην πολιτική της χώρας και στηρίζουν ενεργά τη μετανάστευση. «Εκείνοι που παρέχουν οικονομικά μέσα… ή διεξάγουν αυτή την οργανωτική δραστηριότητα σε τακτική βάση θα τιμωρούνται έως και με ένα χρόνο φυλάκισης», υπογραμμίζει το κείμενο του νομοσχεδίου που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της βουλής.

«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο δράσης να υπερασπιστούμε την Ουγγαρία και αυτό είναι το πακέτο νόμων Σταματήστε τον Σόρος», τόνισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν διεθνείς και ουγγρικές οργανώσεις που βοηθούν την είσοδο παράτυπων μεταναστών στην Ουγγαρία και «η επιβολή κυρώσεων αυτών είναι δικαιολογημένη». Ο 55χρονος δεξιός πρωθυπουργός, από τους πιο σφοδρούς επικριτές της μαζικής μετανάστευσης στην Ευρώπη, είχε εκλεγεί για μια τρίτη διαδοχική θητεία στις εκλογές, αφού το ισχυρό μήνυμά του κατά της μετανάστευσης τού χάρισε μια σαρωτική νίκη. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η κύρια αποστολή της νέας κυβέρνησής του θα είναι να διαφυλάξει την ασφάλεια και τη χριστιανική κουλτούρα της Ουγγαρίας.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) είχε ζητήσει την απόσυρση του νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι αυτό θα στερήσει ζωτικές υπηρεσίες από πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο και θα υποθάλψει «αυξανόμενες ξενοφοβικές συμπεριφορές. Η UNHCR είναι έντονα ανήσυχη για αυτές τις προτάσεις, που ψηφίστηκαν και θα στερήσουν ζωτική βοήθεια και υπηρεσίες από ανθρώπους που εξωθούνται να φύγουν από τα σπίτια τους και να αναζωπυρώσει περαιτέρω την έντονη δημόσια συζήτηση και τις αυξανόμενες ξενοφοβικές συμπεριφορές», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Αυτά, όμως, τα λόγια ήλθαν δεύτερα μπροστά στην Εθνική πολιτική;...





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Μακρόν:
Η Ελλάδα έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος αμυντικών δαπανών


Έχουμε κατ΄ επανάληψη υιοθετήσει όλες τις διπλωματικές Συνθήκες που υπέγραψαν στον Αμυντικό και άλλους τομείς οι κυβερνήσεις Ελλάδας – Γαλλίας επί Πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη αι Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν. Κι΄αυτό το κάνουμε γιατί πιστεύουμε στην αναγκαιότητα αυτών των συμφωνιών, αφού και η Γαλλία ήταν πάντα κοντά μας σε κρίσιμες Εθνικά στιγμές. Αποτελεί ευμενή συγκυρία η ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμ.

Μακρόν. Συγκριτικά με την Γερμανική περίοδο Προεδρίας θα είναι ό,τι πιο καλύτερο για την Ελλάδα και τις χώρες του Νότου.

Η Ελλάδα, ως χώρα με εκτεταμένα επίγεια και θαλάσσια σύνορα αποτελεί τα « εξωτερικά σόναρα της Ν.Α.

Ευρώπης με έναν εχθρικό κράτος απέναντί της που έχει καταστήσει ισχυρότατο οχλό πίεσης στο όνμα του Μεταναστευτικού προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αρμέγοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να μη στέλνει λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Και όλοι αυτοί στοιβάζονται στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρθηκε στο Newsroom, Ο Εμανουέλ Μακρόν μίλησε για ανάγκη επενδύσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της άμυνας, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα. Μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα απηύθυνε, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά την σημερινή του ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν μίλησε για ανάγκη επενδύσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της άμυνας. Αναφερόμενος στην Ελλάδα ο Γάλλος Πρόεδρος σημείωσε «έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος των δαπανών, πολλές χώρες της Ε.Ε. βρίσκονται πολύ μακριά από το ΝΑΤΟϊκό στόχο του 2% του ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες». Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι «εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της συλλογικής ασφάλειας», άρα πρέπει να «εξετάσουμε και τη δημοσιονομική πτυχή» αυτού του στόχου.

Σε ερώτηση για κοινές ευρωπαϊκές στρατιωτικές επιχειρήσεις, ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο και στις κοινές ελληνο-γαλλικές επιχειρήσεις.

«Αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος των Ελλήνων συναδέλφων και σε συνεργασία μαζί τους. Η Γαλλία είναι απολύτως αφοσιωμένη σε αυτήν την προσέγγιση», ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί εμείς είμαστε υπέρ της Ελληνογαλλικής πολυεπίπεδης συμμαχίας συγκριτικά με τις τορπίλες που δεχόταν η Ελλάδα από την Άγγελα Μέρκελ, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής . ΄Ενωσης και όχι μόνο. Να δούμε πως θα αντιμετωπίσει και ο Μακρόν το Μεταναστευτικό. Ελλάς Γαλλία Συμμαχία, λοιπόν !..






ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

Γάλλος εκπαιδευτής:
«Πραγματικά πολύ καλοί οι Έλληνες πιλότοι!»


«Οι Έλληνες πιλότοι είναι πολύ καλοί, αναφέρει το Newsbomb.gr, πραγματικά πολύ καλοί χειριστές!», σχολίασε ο 42χρονος Γάλλος εκπαιδευτής των μαχητικών Rafale. Ο «James», όπως είναι το επιχειρησιακό προσωνύμιο του πιλότου για λόγους ασφαλείας, κατεβαίνει από το πίσω κάθισμα του διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους Rafale της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που μερικές στιγμές πριν «ακούμπησε» για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος.

Για τον 42χρονο Γάλλο πιλότο μαχητικών, το να κατεβαίνει από μια ειδική πτήση με ένα γαλλικής κατασκευής Rafale, την ημέρα που αλλάζει «σελίδα» η ελληνική Πολεμική Αεροπορία, είναι μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή.

Εκπαιδευτής των εκπαιδευτών, «δάσκαλος» των... δασκάλων των χειριστών του μαχητικού της 4.5ης γενιάς που απέκτησε η Ελλάδα, ο χαμογελαστός Γάλλος πιλότος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM» για την εμπειρία του από την εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι τους περασμένους μήνες πέρασαν από μια απαιτητική διαδικασία εκμάθησης, ενώ μετέφερε και τις εντυπώσεις του από τις ικανότητες τους.«Οι Έλληνες πιλότοι είναι πολύ καλοί, πραγματικά πολύ καλοί χειριστές!», σχολίασε ο 42χρονος πιλότος, τον οποίο επέλεξε να εντάξει στις τάξεις της η γαλλική εταιρία Dassault Aviation ώστε να εργαστεί ως εκπαιδευτής των «instructors» κάθε πολεμικής αεροπορίας που θα επιλέξει τον συγκεκριμένο τύπο μαχητικού.

Ο άσος των αιθέρων, ο οποίος μεταπήδησε στη συγκεκριμένη -κρίσιμη για τις αεροπορίες που εντάσσουν το ψηφιακής τεχνολογίας μαχητικό στον στόλο τους- θέση, ύστερα από μια μακρά περίοδο στην υπηρεσία των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, εξήρε το επίπεδο της «αεροπορικής ευφυΐας» των Ελλήνων χειριστών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «η συνεργασία μας στον τρόπο δουλειάς είναι ΝΑΤΟϊκού επιπέδου, «καταλαβαίνουμε» ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα και δουλεύουμε για τη διαδικασία (σ.σ του βέλτιστου χειρισμού των μαχητικών).

Η δουλειά μας είναι να δείξουμε πώς το χρησιμοποιούμε, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σε όλο το φάσμα του Rafale αλλά με ασφάλεια», σημείωσε με έμφαση ο «James» που τόνισε πως από εδώ και πέρα οι Έλληνες πιλότοι είναι έτοιμοι να εκπαιδεύσουν τους συναδέλφους τους πάνω στις υπερσύγχρονες «Ριπές».

΄Όταν ένας έμπειρος Γάλλος Εκπαιδευτής των νέων μαχητικών Α/φών έτσι τα βλέπει, τότε οι τούρκοι θα έχουν φωτιά και ατσάλι στα φτερά τους…




Δεν υπάρχουν σχόλια