Header Ads

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Μλάντοστ Μπρκο – Ολυμπιακός 0-3
Θρυλικό πέρασμα από την Βοσνία

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πλάκα στην Μλάντοστ Μπρκο, επικράτησαν με 3-0 σετ και βρίσκονται με το…ενάμιση πόδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
  


Πηγή: in.gr 6 Οκτωβρίου 2021

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού με την Μλάντοστ στην Μπρτσκο της Βοσνίας, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα με 3-0 σετ (25-14, 25-11, 25-16) για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και να βρίσκονται πλέον με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες απέδειξαν περίτρανα ότι είναι κλάσεις ανώτεροι από τους Βόσνιους και έκαναν… πλάκα στην αντίπαλό τους, παίρνοντας μια πολύ άνετη νίκη. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό και μια επιβλητική νίκη, η οποία ουσιαστικά μετατρέπει τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας (13/10, 19:00, Ρέντη) σε τυπική διαδικασία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Μλάντοστ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν το άκρως εντυπωσιακό 80% στην επίθεση και να είναι καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Πάβλε Πέριτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, ενώ 14 είχε ο Μιγιαήλοβιτς και 13 ο Έγκλεσκαλνς. Ο προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του πλην του Σταύρου Κασαμπαλή.

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και έδειξαν από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις τους. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 15-5, με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη να βάζει τις βάσεις για το πρώτο σετ, το οποίο τελικά κατέκτησε με 25-14. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καταιγιστικός. Το 4-6 έγινε 5-12, με τους Πειραιώτες λίγο αργότερα να φτάνουν στο 22-10 και να παίρνουν το δεύτερο σετ με 25-11, μετά από καρφί του Μιγιαήλοβιτς.

Στο τρίτο σετ η Μλάντοστ προηγήθηκε με 4-1, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν γρήγορα τα δεδομένα και με πέντε σερί πόντους βρέθηκαν από το -3 στο +2 (4-6), ενώ λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκαν στο +5 (5-10). Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 25-16 και να κάνει το 3-0 στα σετ και να πετυχαίνει μια επιβλητική νίκη.

Τα σετ 0-3 (14-25, 11-25, 16-25)





Δεν υπάρχουν σχόλια