Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1762

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Ο Λαός έβαλε τους μοιραίους στα ράφια της Ιστορίας…


Ο Αριστεροκομμουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε από το 2015 κι έπειτα επωφελής κερκόπορτα του παγκόσμιου Συστήματος, το οποίο με τη σύμπραξη της Ελληνικής δικομματικής Κυβέρνησης. διέλυσε την Ελλάδα μας, με τις ευχές βεβαίως βεβαίως, του Πάνου Καμένου, ο οποίος αποδείχθηκε αμετανόητος και αμφιλεγόμενος Πατριώτης βάζοντας πλάτη στην υπερψήφιση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και στη διόγκωση του μεταναστευτικού προβλήματος, που το σέρνει έκτοτε στην πλάτη της η σημερινή Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη. Στις εκατό πρώτες ημέρες από την ανάληψη της εξουσίας, αποδείχτηκε η Κυβέρνηση του Αλέξ. Τσίπρα, φερέγγυα στις υποχρεώσεις της ως προς το “Διευθυντήριο” και ανακόλουθη στις προεκλογικές της υποσχέσεις έναντι του δοκιμαζόμενου Λαού και τις υποχρεώσεις της προς το Σύνταγμα και το Έθνος.

Προετοίμασε και εψήφισε – εκτός των άλλων επικίνδυνων μέτρων, νομοσχέδιο για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας για 200.000 παιδιά- Λαθρομεταναστών 2ης γενιάς και ήδη γίνεται ο χαμός στις Ελληνοποιήσεις. Αυτό σημαίνει σε τελική ανάλυση “Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας”, αφού σε λίγα χρόνια έρχεται και το μουσουλμανικό κόμμα Παρά τις προπαγανδιστικές ωραιολογίες, που περίσσευαν στο λεξιλόγιο του Κυβερνώντος τότε διπολικού κόμματος, σχετικά με την ανθρωπιστική έννοια αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ρεύματος, η καθημερινή πρακτική έδινε ενδείξεις για μίαν αύξηση του ρεύματος προς την Ελλάδα πάνω από 600%, έναντι της προηγούμενης επί “επάρατης” Κεντροδεξιάς Κυβέρνησης. Εισέρεαν κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες από τα Μικρασιατικά παράλια και τα χερσαία σύνορα, χάρης στις ανεξήγητες και αλόγιστες δηλώσεις αξιωματούχων της δικομματικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ούτε καν πτοούντο από τις θηριωδίες εναντίον των Χριστιανικών Λαών σε άλλες χώρες τα Τσιράκια της νεόκοπης, πλην μοιραίας, Κυβέρνησης. Η χώρα μας βίωνε και εξακολουθεί να βιώνει μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας σε ληστείες, δολοφονίες, πορνείες, κλοπές και διαρρήξεις, αλλά κανένας φορέας δεν διαμαρτυρόταν για το θέμα αυτό, αφού ραντίζονταν όλοι με αέρια κατευνασμού νεύρων και μπόλικη τηλεοπτική προπαγάνδα από τα “Συστημικά ΜΜΕ”.

Η Τραγική κατάσταση, που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας είναι απότοκος της ανερμάτιστης τότε Κυβερνητικής πολιτικής, που την πληρώνει αδρά ο Ελληνικός Λαός και οι άνεργοι νέοι μας. Αποτυπώνεται έκτοτε ανάγλυφη καθημερινά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στη συνέχεια στις κλειστές και ανοικτές δομές χιλιάδων λαθρό σε πόλεις όπως στην Κόρινθο ό,που συρρέουν χιλιάδες από αυτούς για να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας. Και το κακό συνεχίζεται με μειωμένη ένταση βέβαια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά υπαρκτό, γιατί ήλθαν και είναι ακόμη εδώ οι πραγματικοί μετανάστες, αλλά και η 5η φάλαγγα του Ερντογάν. Αιτία που επέστρεψα με το άρθρο μου στο παρελθόν ήταν η προσπάθεια επανεμφάνισης στο προσκήνιο του Π. Καμμένου και η ανερυθρίαστη , μετά τη σφαλιάρα καταποντισμού του Τσίπρα, αμετανόητη τακτική στα Εθνικά θέματα, όπως η καταψήφιση των εξοπλισμών σε ημέρες ανάγκης Εθνικής ομόνοιας και εγρήγορσης… 

Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια