Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1760

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Η ΚΥΠ ήξερε τα πάντα για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974

«Γνωρίζαμε τα πάντα για την εισβολή από τον Απρίλιο και ενημερώναμε τους πάντες… Ακόμη και τι χρώμα σώβρακο φορούσαν οι Τούρκοι…» αποκαλύπτει σε συγκλονιστική συνέντευξή του ο τότε επικεφαλής του κλιμακίου της ελληνικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Κερύνεια, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης. «Η ΚΥΠ γνώριζε τα πάντα για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο», τον Ιούλιο του 1974, και «αν ήθελε η ελληνική ηγεσία, οι Τούρκοι θα πάθαιναν πανωλεθρία».

Είναι λόγια του απόστρατου συνταγματάρχη του ελληνικού στρατού Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη, ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής του κλιμακίου της ελληνικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Κερύνεια.

Τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη, η οποία δόθηκε στο ΡΙΚ, το 2018, μετέδωσε η ιστοσελίδα militaire. Και όπως σημειώνει, τα όσα λέει είναι συγκλονιστικά:

• «Γνωρίζαμε τα πάντα για την εισβολή από τον Απρίλιο και ενημερώναμε τους πάντες… Ακόμη και τι χρώμα σώβρακο φορούσαν οι Τούρκοι… Αν ήθελε η ελληνική ηγεσία οι Τούρκοι θα πάθαιναν πανωλεθρία» • «Οι προετοιμασίες για την εισβολή, άρχισαν από τον Απρίλιο του 1974. Κορυφώθηκαν δε τον Ιούλιο, με τη μεταφορά των αποβατικών δυνάμεων στην περιοχή της Μερσίνας.

Μια προετοιμασία που χρειαζόταν χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Οι προετοιμασίες του τουρκικού στρατού, γίνονται αμέσως γνωστές στο κλιμάκιο της ελληνικής ΚΥΠ Κερύνειας, όταν αυτές εξελίσσονταν» • «Στις 17 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, το δίκτυο της Ελληνικής ΚΥΠ, είχε όλες τις πληροφορίες για την εισβολή» «Ολοι ήταν ενήμεροι» 

• «Τρεις μέρες κουβαλάγανε πυρομαχικά όλων των διαμετρημάτων, τόνους ολόκληρους, στον χώρο συγκέντρωσης για την απόβαση».

• «Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 17:00 το απόγευμα, το τουρκικό ΓΕΣ, ανάβει το πράσινο φως για την εισβολή. Το σήμα με τη διαταγή για έναρξη της εισβολής, οι συνομιλίες των τούρκων αξιωματικών και η αναφορά τους για τη δύναμη του αποβατικού στόλου, υποκλέπτονται και προωθούνται αμέσως στους επιτελείς του ΓΕΣ στην Αθήνα. Όλοι ήταν ενήμεροι για το τι επίκειται».

in.gr 20 Σεπτεμβρίου 2021, 
Δυστυχώς φίλοι μου η όλη υπόθεση είχε στηθεί με σχέδιο του τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χ. Κίσιιγερ που ξεκίνησε στη σύσκεψη της Ρώμης για να στηθεί το «Πολυτεχνείο» να φύγει ο Παπαδόπουλος, να έλθει ο Ιωαννίδης, να δώσει το «πράσινο φως» για το πραξικόπημα Σαμψών, που υπήρξε μοιραίο για τον Ελληνισμό. Η Μεραρχία δεν εκδιώχθηκε τυχαία από τον Μάριο από την Κύπρο…





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…


Πριν από τρία περίπου χρόνια είχα διαβάσει ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, είπα τότε, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Και ενθυμούμαι είχα συμπληρώσει. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλέσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο αφοπλισμός και η αποστρατικοποίηση της Ελλάδος είναι το ζητούμενο και γίνεται συστηματικά με μεθοδεύσεις χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ορισμένων σοβαρών εθνικών προβλημάτων , είτε δεν λαμβάνουμε καμιά απόφαση αποτροπής του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά αναποτελεσματικά μέτρα , που στερούν από την πατρίδα μας σημεία υποστήριξης σε περίπτωση πολεμικής κρίσης.

Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ επίφαση Παραλείψεις, που υποτίθεται ότι έγιναν από αμέλεια , που δημιούργησαν όμως δυσμενή εθνικά τετελεσμένα και παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό, μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά ΜΜΕ. Έτσι έχουμε αποφάσεις και μέτρα που λαμβάνονται με τρομερή αναίδεια προς τους κανόνες στρατηγικής και στρατιωτικής ασφάλειας. Εάν δε κάποια στιγμή βρεις υπευθύνους για να τους ζητήσεις ευθύνες , θα συσκοτίσουν το θέμα, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος, στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά γιατί το κακό θα έχει ήδη συντελεσθεί.

Επί 30 χρόνια το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και o « τυχαίος » εποικισμός της Ελλάδος από μουσουλμανικούς πληθυσμούς ήταν γνωστό και δεν παίρναμε κανένα σοβαρό μέτρο αποτροπής. Τουναντίον τους καλωσορίζουμε , τους ποτίζουμε, τους ταϊζουμε, ανεχόμαστε εν γνώσει μας για τον αντεθνικό τους ρόλο τις ΜΚΟ, τους δίνουμε Ελληνική ιθαγένεια, αν και έχουμε πρόβλημα δημογραφικό και τ΄ ακούμε κι από πάνω! Κάποιοι επιδιώκουν να τους δώσουμε και δικαίωμα ψήφου χωρίς καν να έχουν ενσωματωθεί στοιχειωδώς με την Ελληνική νοοτροπία και πολιτισμό. Χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική εθνική συνείδηση , όπως επιβάλλει το Σύνταγμα. Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…Θα τους αφήσουμε;






ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Είναι πράκτορες της Τουρκίας ή ανθέλληνες;


Από την αλήστου μνήμης εποχή του “Θερμού Επεισοδίου των Ιμίων”, η Τουρκική πλευρά εφαρμόζει, παρά τα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης - ένα σχέδιο “Αμφισβήτησης της Ελληνικής κυριαρχίας του Αιγαίου και στοχευμένων βραχονησίδων, που δίνουν δικαιώματα υφαλοκρηπίδας στην Τουρκία. Ανάθεμα στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, που αποδέχθηκε αυτό το σχέδιο με την υποχωρητικότητά του και έδωσε την ευκαιρία, που ζητούσαν οι Τούρκοι επί δεκάδες χρόνια. Ήταν ένα στημένο “Θερμό επεισόδιο”, για το οποίο πληρώνουν με επιπτώσεις καθημερινά οι μετέπειτα Ελληνικές Κυβερνήσεις. Έκτοτε οι Τουρκικές παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου έχουν γίνει καθημερινή υπόθεση με ό,τι αυτό συνεπάγεται από απόψεως γεωπολιτικών βλέψεων της γείτονος, αλλά και οικονομικών επιβαρύνσεων της χώρας μας.

Απορούσαμε, πως είναι δυνατόν Έλληνες Πρωθυπουργοί, ενώ είχε προηγηθεί η νότα της Τουρκίας “Περί Αιτίας Πολέμου”, να αποδέχονται το σχέδιο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, να χορεύουν συρτάκι Έλληνες Αξιωματούχοι Κυβερνήσεων με τον Ομόλογό τους Τούρκο στα παράλια της Μικράς Ασίας, την ώρα που ο Ελληνικός Εναέριος Χώρος γινόταν σουρωτήρι από τις τουρκικές παραβιάσεις; Το κακό όμως είχε και εξακολουθεί να έχει συνέχεια. Επιτείνεται όταν κάποιοι ακόμη πολιτικοί παράγοντες πιστεύουν πως οι Τούρκοι σέβονται την υπογραφή τους.

Δεν την σεβάστηκαν, ούτε πρόκειται να τη σεβαστούν, αφού σε κάθε τους ενέργεια έχουν μαζί τους αυτούς, που ελέγχουν την Πολιτική και μέσω αυτής τη Στρατιωτική Ηγεσία της Ελλάδας. Είναι γνωστοί οι παρατρεχάμενοι και υποτακτικοί της Τουρκίας..

Από κοντά έρχονται και οι συγκεκριμένοι κοντυλοφόροι των Αθηνών, που ζορίζονται λέει, επειδή κάποιοι άλλοι καταφέρονται κατά των ορδών που μας στέλνει η Τουρκία από τα απέναντι παράλια και των ξεπουλημένων ΜΚΟ στις ορέξεις του κάθε Σόρος.

Τρομάρα να τους έλθει, που δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να βλέπουν τι σημαίνει για την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα η παραβίαση των ΜΟΕ ειδικά τις Μεγάλες Θρησκευτικές Εορτές, που αποτελούν όρο στα ΜΟΕ. Οι Τούρκοι κάνουν καθημερινές πρόβες στην ίδια περιοχή, είτε ως κύριο στόχο, είτε ως παραπλάνηση. Τα ΥΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ έχουν επίγνωση, αλλά κάθε φορά οι Πολιτικοί είναι η Πέμπτη φάλαγγα. Ειδικά στην πρώτη φορά Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, που μόλυνε με τις πράξεις του την Πατριωτική Αριστερά…






ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Εφιάλτης οι συμφωνίες Σέγκεν και Δουβλίνο


Η Ουγγαρία είχε ανακοινώσει στις 24 Ιουνίου 2015 ότι αναστέλλει μονομερώς την εφαρμογή της ευρωπαϊκής συμφωνίας για την υποδοχή προσφύγων, που έχουν ζητήσει άσυλο, με το αιτιολογικό ότι έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες, που διαθέτει για τη φιλοξενία τους.

«Η βάρκα είναι γεμάτη» είχε πει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse και στον ουγγρικό ιστότοπο Index, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές του έτους η Ουγγαρία ήταν αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα αυξημένη εισροή προσφύγων. Προκειμένου να «προστατεύσει τα ουγγρικά συμφέροντα» η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορος Ορμπάν, που το κόμμα του είχε πρόσφατα επανεκλεγεί σε βουλευτικές εκλογές, αποφάσισε να αναστείλει τη ρύθμιση που αφορά τη φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ζητήσει άσυλο σε χώρες της Ε.Ε.

Έτσι, δεν επρόκειτο να δεχτεί άλλους πρόσφυγες από χώρες-μέλη της ΕΕ. Τα λόγια του τα έκανε πράξη και γι΄αυτό ο Ουγγρικός Λαός τον εμπιστεύτηκε και του είπε, ¨Συνέχισε¨.

Η Αυστρία, η χώρα που επηρεάζεται κυρίως από την απόφαση της Ουγγαρίας, επέκρινε τότε σχεδόν αμέσως τις ενέργειες της ουγγρικής κυβέρνησης. Η ίδια η Αυστρία όμως ρίχε και έχει σταματήσει να εξετάζει τα αιτήματα για τη χορήγηση ασύλου, σε μια προσπάθεια να πιέσει άλλες χώρες της ΕΕ να δεχτούν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Η Ουγγαρία του Ορμπάν είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει έναν φράχτη ύψους 4 μέτρων και μήκους 175 χιλιομέτρων στα σύνορά της με τη Σερβία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο των Βρυξελλών όσο και του Βελιγραδίου. Παρόλα αυτά ο φράχτης κατασκευάστηκε και η χώρα έχει γίνει ένα φρούριο ό,που οι μετανάστες το αποφεύγουν.

Τα ίδια έπραξαν και οι Σκοπιανοί στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευθεί εκατοντάδες χιλιάδες, με τις ευλογίες αρχικά της δικομματικής Κυβέρνησης ίσως και εκατομμύρια λαθρομετανάστες, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα,. Ξ Κυβέρνηση της Ν.Δ. κάτι προσπαθεί να περιφρουρήσει με τον φράχτη του Έβρου, αλλά οι νέοι δρόμοι που μηχανεύονται οι τούρκοι διακινητές με τη σύμπραξη των ξενοκίνητων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, τα νησιά μας και το Αιγαίο έχουν γίνει ο εφιάλτης του Ελληνισμού.

Μοναδική λύση η έξοδος από τις συνθήκες Σέγκεν και Δουβλίνο, κατά το παράδειγμα της Ουγγαρίας, να δούμε χαίρι και προκοπή;




Δεν υπάρχουν σχόλια