Header Ads

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ι. ΣΜΥΡΛΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ φ.1757

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, με τον Πρέσβη της Ιορδανίας, κ. Ahed Ali Sweidat – Δωρεά 150.000 εμβολίων (26.08.2021).
  


Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής και ο Διευθυντής της Διεθνούς Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής (Z’ Γενική Διεύθυνση) κος Αλεξάνδρος Διακόπουλος συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρέσβη της Ιορδανίας, κ. Ahed Ali Sweidat, για τη δωρεά 150.000 εμβολίων, τα οποία θα παραδοθούν, απόψε, στις ιορδανικές αρχές, με έκτακτη πτήση της Royal Jordanian Airlines.

Ο κ. Σμυρλής δήλωσε την ετοιμότητα της Ελλάδας να ενισχύσει τον ιορδανικό λαό στον αγώνα κατά της πανδημίας ενώ από την πλευρά του, ο κ. Sweidat εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους της Ιορδανικής κυβέρνησης.

Η δωρεά εμβολίων την Ιορδανία πραγματοποιείται μετά από τη συνάντηση του Βασιλιά Abdullah II bin AlHussein στον Πρωθυπουργό κο Κ. Μητσοτάκη στο πλαίσιο των εργασιών της τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια