Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φ.1757

Γενοκτονία και αποεθνοποίηση του ελληνικού λαού;
  
  


Διάβασα στο blogspot : «Νέο ιστορικό ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα το 2015. Πάνω από 121 χιλιάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία των ληξιαρχείων της χώρας. Για την ακρίβεια 121.292 θάνατοι. Το ίδιο έτος είχαμε 92.405 γεννήσεις.

Νέο ιστορικό ρεκόρ καθόδου. Κι έτσι μόνο μέσα στο 2015 ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 28.887. Δηλαδή, είναι σαν να εξαφανίστηκε μέσα σ’ ένα χρόνο μια πόλη σαν τα Γιαννιτσά της Μακεδονίας. Από το συνοπτικό πίνακα της φυσικής κίνησης του πληθυσμού στην Ελλάδα διαπιστώνουμε τη δημογραφική κατάρρευση της χώρας. Αισίως το επίπεδο θανάτων επί 1.000 κατοίκων επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή του μεσοπολέμου. Όταν το προσδόκιμο όριο ζωής ήταν λίγο πάνω από τα 60 χρόνια.

Από τα στοιχεία είναι φανερή η σχέση της δημογραφικής κατάρρευσης με την επιβολή των μνημονίων. Τα χρόνια των μνημονίων ο ελληνικός πληθυσμός δεν γνώρισε μόνο μια εκτίναξη των θανάτων σε ετήσια βάση, αλλά και μια ακόμη πιο εντυπωσιακή πτώση των γεννήσεων. Στην περίοδο 2011-2015 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε σε απόλυτους αριθμούς κατά 88.144. Δηλαδή μέσα σε πέντε χρόνια μνημονίων, εξαφανίστηκαν από τον χάρτη της Ελλάδας δυο πόλεις πληθυσμιακού μεγέθους Καλαμάτας ή Κορίνθου. Εντυπωσιακό εύρημα είναι η ιδιαίτερη έξαρση θανάτων κατά το 2015.

Από την εποχή της μεγάλης πείνας του 19411942 κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής έχουμε να δούμε τέτοια έξαρση θανάτων στον πληθυσμό της χώρας μας, που δεν οφείλονται σε πολεμικές επιχειρήσεις. Τυχαίο; Κάθε άλλο. Μήπως είναι άσχετο με το γεγονός ότι μέσα στο 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λεηλάτησε ότι είχε απομείνει στα ταμεία των νοσοκομείων, του ΕΟΠΠΥ και γενικότερα του συστήματος υγείας, όπως και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της χώρας; Όχι βέβαια.

Η «διαπραγματευτική» επιχείρηση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν οδήγησε απλά στην πιο ξεδιάντροπη εξαπάτηση του ελληνικού λαού προκειμένου να του επιβληθεί το 3ο και χειρότερο μνημόνιο - από τα μέχρι σήμερα, γιατί έχουμε να περιμένουμε κι άλλα στο άμεσο κοντινό μέλλον - αλλά κόστισε ανθρώπινες ζωές. Το 2015 οδηγήθηκαν στον τάφο 7.204 περισσότεροι απ’ ότι πέρυσι. Θύματα ενός ανεπίσημου πολέμου εναντίον της ελληνικής κοινωνίας..». Σκεφτείτε φίλοι μου τι αριθμούς θα δώσει η φετινή καταμέτρηση αριθμού γεννήσεων σε σύγκριση με τον αυξημένο αριθμό νεκρών λόγω της λεγόμενης πανδημίας του ιού…


Δεν υπάρχουν σχόλια