Header Ads

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ Λ.ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ φ.1755

Μητσοτάκης για Πετρούνια – «Μας γέμισε χαρά με το πείσμα και το ήθος του» 
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον τελικό των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
   
 


in.gr 2 Αυγούστου 2021, 11:59 Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χάλκινο στο Τόκιο - «Ευχαριστώ Ελλάδα» Ο Λευτέρης Πετρούνιας φωτογραφήθηκε με το μετάλλιο,ευχαρίστησε τους Έλληνες για την υποστήριξή τους.

Πηγή: news247 02 Αυγούστου 2021 Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram προχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Μίδας των κρίκων εντυπωσίασε ξανά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και βρέθηκε και πάλι στο βάθρο των νικητών, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Πετρούνιας έγινε ο τρίτος αθλητής μας που παίρνει φέτος μετάλλιο, μετά τον Ντούσκο και τον Τεντόγλου που πήραν το χρυσό.

Στο σημερινό αγώνισμα μπήκε ως έβδομος, ενώ συνήθως εκκινούσε ως πρώτος και έφτασε στους 15,200 βαθμούς. Πρώτος ο Κινέζος Liu Young με 15,500 βαθμούς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φωτογραφήθηκε με το μετάλλιο που κατέκτησε και ευχαρίστησε τους Έλληνες για την υποστήριξη που του έδωσαν. «Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος! Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα», έγραψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Την σκληρή προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Twitter, αναφέροντας ότι γέμισε χαρά τους Έλληνες με το πείσμα, το ήθος και τη σκληρή δουλειά του.

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Ο «Άρχοντας των Κρίκων» μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια @Petrounias_E! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!»




Δεν υπάρχουν σχόλια