Header Ads

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ φ.1744

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


Γαλάζια Σημαία στα Καλάμια μετά από 13 χρόνια!
  

Στις βραβευμένες παραλίες της Γαλάζιας Σημαίας εντάσσεται από φέτος η παραλία Καλάμια της Κορίνθου, μια παραλία που από πέρυσι έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στην ευρωπαϊκή αναγνώριση . Η ανακοίνωση έγινε διαδικτυακά την Τρίτη το μεσημέρι από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, χειριστή του προγράμματος bluflag στην Ελλάδα, δικαιώνοντας όλους όσοι εργάστηκαν για την επιστροφή της σημαίας μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος κινητοποίησε την περσινή χρονιά μια μεγάλη ομάδα προκειμένου στην παραλία να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Με επικεφαλής της διακεκριμένη επιστήμονα κ.Δήμητρα Δανιήλ και την συνδρομή των αντιδημάρχων Τουρισμού, πρασίνου ,καθαριότητας αλλά και άλλων στελεχών του δήμου η τουριστική σαιζόν έληξε με εξαιρετική επιτυχία και με την παραλία να περνά όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Παράλληλα, έγινε μια τιτάνια προσπάθεια από το Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για κινητοποίηση των επιχειρηματιών. Φέτος στα καλάμια το 95% των καταστημάτων θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια! “Έδωσα κίνητρα στους επιχειρηματίες, δεσμεύθηκα για κάθε είδους στήριξη από το δήμο, διαμόρφωση πάρκινγκ, υποδομές, μείωση τελών” ανέφερε ο Δήμαρχος καθιστώντας σαφές πως «τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Η Γαλάζια σημαία αποτελεί διεθνές σύμβολο ποιότητας για τις παραλίες θέτοντας συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια, μεταξύ άλλων, Για την ασφάλεια των λουομένων , Τις αναλύσεις υδάτων Την καθαριότητα της ακτής Την περιβαλλοντική εκπαίδευση Τις υποδομές για ΑΜΕΑ Η προσπάθεια του δήμου Κορινθίων δεν ολοκληρώνεται στα Καλάμια, ήδη έχει κατατεθεί αίτημα για ένταξη στο πρόγραμμα της «Γαλάζιας Σημαίας» τριών ακόμα παραλιών, της παραλίας στην Ποσειδωνία, της παραλίας στην Αλμυρή και της παραλίας στον Κόρφο «Εργαζόμαστε για το καλύτερο και στέλνουμε το μήνυμα της συνεργασίας, της αγάπης, του σεβασμού και της φροντίδας για τον τόπο μας! Ζητούμε από όλους τους πολίτες της ενεργό συμμετοχή τους για την διατήρηση της παραλίας και των υποδομών στο επίπεδο που πρέπει αλλά και την βοήθεια τους για την αναβάθμιση όλων των παραλιών την οποίαν στοχεύουμε» θα πει ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος





Τα Καλάμια απέκτησαν «Γαλάζια Σημαία»
  

Η παραλία της Κορίνθου, μετά την στοχευμένη και συντονισμένη προσπάθεια που έγινε πέρυσι από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, θα υψώσει στον ιστό της το ευρωπαϊκό εύσημο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

Η ανακοίνωση για την βράβευση της παραλίας μας έγινε πριν από λίγα λεπτά στην διαδικτυακή εκδήλωση που μπορείτε να δείτε εδώ: www.youtube.com/user/ eepfgr 
  
Μπράβο σε όλους! Συνεχίζουμε τη φετινή χρονιά θέτοντας υποψηφιότητα για 3 ακόμα παραλίες μας, την Ποσειδωνία, την Αλμυρή και τον Κόρφο!

Δείτε εδώ τον κατάλογο: https://www.blueflag.gr/awards/2021





Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων με εκπροσώπους της εταιρίας φυσικού αερίου και επιχειρήσεων 
Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο, τέλη Μαΐου οι ανακοινώσεις στους πολίτες
  

Η έλευση του φυσικού αερίου στην Κόρινθο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης – συζήτησης που είχε χθες Πέμπτη ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με εκπροσώπους της εταιρίας HENGAS που έχει αναλάβει το έργο εξασφαλίζοντας ήδη τις άδειες διανομής, με επιχειρηματίες της Κορίνθου από τις επιχειρήσεις CROWN HELLAS και ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, αλλά και με φορείς όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η συνάντηση είχε διερευνητικό σκοπό προκειμένου να καταγραφεί το ενδιαφέρον περί της χρήσης του φυσικού αερίου από μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ιδρύματα όπως είναι το νοσοκομείο. Το έργο, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν προχωρά με γοργούς ρυθμούς και οι ανακοινώσεις αναμένονται στα τέλη Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στήριξε από την πρώτη στιγμή το ζήτημα του φυσικού αερίου εξασφαλίζοντας αρχικά την προφορική δέσμευση του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και κατόπιν προχωρώντας στην συνεργασία με την εταιρία για την, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,σύνδεση με το φυσικό αέριο επιχειρήσεων, δημοτικών κτιρίων και νοικοκυριών






Το Αμόνι αλλάζει όψη!
Ξεκίνησαν σήμερα οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο
  

Πράξη γίνονται από σήμερα οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για το Αμόνι της Δ.Ε Σολυγείας, μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς στην οποίαν ο δήμος δεν είχε μέχρι πρότινος δικαίωμα παρέμβασης εξαιτίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πλέον το καθεστώς άλλαξε, αλλάζει και η φυσιογνωμία.

Ένα πλέγμα παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, για την ασφάλεια έλευσης και διαμονής, για την καθημερινότητα των κατοίκων, για την ανάδειξη και προβολή έχουν ήδη σχεδιαστεί και υλοποιούνται.

Σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά και του Προέδρου Γρηγόρη Ρωτίδη ξεκίνησε η αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου με ρίψη πίσσας σε όσα σημεία είναι απαραίτητο. Το έργο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σχέδιο που αφορά στο Αμόνι συνολικά, την καθαριότητα, την πυρασφάλεια, τις παιδικές χαρές, τις υποδομές κυρίως του οδικού δικτύου που οδηγούν τόσο στο Αμόνι όσο και στο μοναδικής ομορφιάς Καλογερολίμανο, το δίκτυο Καλογερολίμανο Μπίστη – Σοφικό θ αποκατασταθεί πλήρως, και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους.

Video με σχετικές δηλώσεις στο you tube του Δήμου Κορινθίων  
https://www.youtube.com/ watch?v=mR5qT2Fvrms
  

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ





ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ

  


Το να συγκεντρώνεις όλες τις αρμοδιότητες πάνω σου σημαίνει ότι δεν πιστεύεις στους συνεργάτες σου ή δεν πιστεύεις στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων για ταχύτερη και καλύτερη απόδοση δημοτικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα να μην παράγεται έργο για τους δημότες.

Δηλώνω ότι, πλην της ευθύνης του Δημάρχου, εφόσον μου δώσει απευθείας ο Κορινθιακός Λαός στις εκλογές του 2023, ΔΕΝ θα είμαι επιπλέον και 
● Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 
● Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 
● Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ 
● Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου 
● Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού 
● Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών 
● Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής 
● Αντιδήμαρχος Νεκροταφείων Και οποιουδήποτε άλλου δημοτικού νομικού προσώπου 

Πιστεύουμε σε άλλο μοντέλο διοίκησης 
Πιστεύουμε στην αποκέντρωση 
Πιστεύουμε στους συνεργάτες μας.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 14/05/2021


    
  



 
  





ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  


Το Δημοτικό Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λουτρακίου-ΠεραχώραςΑγ. Θεοδώρων «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Παιδείας» αφού έχει λάβει υπόψη του, τους υφιστάμενους κανόνες αποφυγής και διάδοσης του COVID-19 και στα πλαίσια εξυπηρέτησης των γονέων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών των νηπίων για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Από την Δευτέρα 24/5/2021 όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς/ κηδεμόνες μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα εγγραφής με τους εξής τρόπους :

Από την ιστοσελίδα του Δήμου (http://new.loutrakiagioitheodoroi.gr/) Με αποστολή των δικαιολογητικών σε e–mail του γονέα κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού αιτήματος.

Από τον Παιδικό Σταθμό Λουτρακίου (Ανδρούτσου & Μάτση – 20300 Λουτράκι) και Παιδικό Σταθμό Αγίων Θεοδώρων (Π.Ε.Ο.Α.Κ. – 20003 Αγ. Θεόδωροι) και μόνο σε περίπτωση αδυναμίας με τον προαναφερόμενο τρόπο καθημερινά 9:0013:00.

Από την Δευτέρα 24/5/2021 μέχρι και Παρασκευή 18/6/2021 οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες καταθέτουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά με τους εξής τρόπους :

Με την αποστολή e–mail.

Για Παιδικό Σταθμό Λουτρακίου : (pedikostathmos@gmail.com). Για Παιδικό Σταθμό Αγ. Θεοδώρων : (p.s.agtheodoron@ gmail.com).

Όλα τα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά αφού φέρουν υπογραφή και αφού έχουν αποθηκευτεί σε αρχείο pdf. Έγγραφα με μορφή διαφορετική ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά. Μετά την επεξεργασία των δικαιολογητικών θα αποστέλλεται ο αριθμός πρωτοκόλλου στο δηλούμενο e–mail.

Με παράδοση στον Παιδικό Σταθμό. Στην περίπτωση αυτή, ο κάθε γονέας παραδίδει σε κλειστό φάκελο τα δικαιολογητικά και αποχωρεί άμεσα από τους χώρους του Σταθμού.

Μετά την επεξεργασία των δικαιολογητικών θα αποστέλλεται ο αριθμός πρωτοκόλλου στο δηλούμενο e–mail.Επισημαίνεται ότι, η ανωτέρω διαδικασία πρέπει να ακολουθείται πιστά για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.
ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ 

ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΩΝ 

Για την εγγραφή νηπίων, οι γονείς ή κηδεμόνες συμπληρώνουν και υποβάλλουν έντυπη αίτηση η οποία και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Μαζί με την αίτηση εγγραφής, υποβάλλονται πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα ή απλά αντίγραφα των κάτωθι δικαιολογητικών τα οποία έχουν εκδοθεί από δημόσιες υπηρεσίες.

Δικαιολογητικά από ιδιώτες θα προσκομίζονται ΜΟΝΟ πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

Αίτηση.

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, (αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον Παιδικό Σταθμό).

Βεβαίωση Εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους, και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας / του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το Ε4 (Ετήσιος Πίνακας Προσωπικού).

Βεβαίωσης Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

Βεβαίωση Υγείας του παιδιού (το έντυπο χορηγείται από τον Παιδικό Σταθμό ή από την ιστοσελίδα του Δήμου (http:// new.loutraki-agioitheodoroi.gr/) και στη διαδρομή : ο Δήμος – Επιχειρήσεις τους Δήμου – ΔΟΚΟΠΑΠ καθώς και αντίγραφο βιβλιαρίου υγείας του νηπίου. Αντίγραφο της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος των γονέων. Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από τον Παιδικό Σταθμό ή από την ιστοσελίδα) για παράδοση-παραλαβή νηπίου και οτιδήποτε θεωρείται χρήσιμη πληροφορία για τον Παιδικό Σταθμό που αφορά την οικογενειακή κατάσταση του νηπίου.

Κάθε άλλο δικαιολογητικό που κατά περίπτωση θα θεωρηθεί απαραίτητο κι εφόσον ελεγχθούν όλες οι αιτήσεις. Κατά την εγγραφή προηγούνται αιτήσεις εργαζόμενων γονέων, γονέων με κοινωνικά , οικονομικά προβλήματα και πολυτέκνων.

Γα τις επανεγγραφές των νηπίων απαιτούνται επίσης όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά εκτός από το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, εάν αυτό έχει ήδη προσκομισθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά από τις 9:00 π.μ.-13:00. Και στα εξής τηλέφωνα:

Π.Σ. Λουτρακίου : 27440-64785 Π.Σ. 
Αγίων Θεοδώρων :27410-62028 
Γραφεία Διοίκησης : 27440-62000



Άγιοι Θεόδωροι: Ευχαριστίες σε πυροσβέστες και εθελοντές από τον δήμαρχο Γ. Γκιώνη
  


Επίσκεψη στο Εποχιακό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους πυροσβέστες και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες που βρίσκονται στην περιοχή, την περιφρουρούν από πλήθος κινδύνων και μας βοηθούν με τα μέσα και την εμπειρία που διαθέτουν για την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιάς.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναφέρθηκε στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν οι δυνάμεις πυροπροστασίας και δήλωσε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ασφάλεια των οικισμών, των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και την προστασία του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου που εκτείνεται στα Γεράνεια όρη.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος ΔΚ Αγίων Θεοδώρων και Πρόεδρος του “Συλλόγου προστασίας του δάσους οι Άγιοι Θεόδωροι”, κ. Αριστείδης Κωσταντής Σκουλικαρίτης.

korinthosTV 
Πηγή video:agioitheodoroi.com 
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ





Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα
  


Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα, ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου του Δήμου μας. Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης τεχνικά και λειτουργικά αθλητικής εγκατάστασης η οποία αποτελείται από:α) τον κύριο αγωνιστικό χώρο β) ένα κτίριο αποδυτηρίων γ) ένα κτίριο εξυπηρέτησης θεατών δ) μία πλατφόρμα δεξαμενών νερού & αντλητικό και ε) τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.131.350 ευρώ.

Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα να υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

korinthosTV






ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

  

* Ολοκληρώθηκε άλλο ένα τοιχειο στο ΜΟΥΛΚΙ για την αντιστήριξη δημοτικού δρόμου του χωριού που είχε παρουσιάσει προβλήματα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 

** Ολοκληρώνεται άλλο ένα τοιχειο αντιστήριξης στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ στο κεντρικό δρόμο του χωριού που είχε παρουσιάσει προβλήματα από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων





Ο Δήμος Σικυωνίων να εφαρμόσει το νόμο για τα αδέσποτα ζώα
  
ΚΙΑΤΟ 14 - 5 - 2021Όλοι οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν πλέον την ανικανότητα και ανυπαρξία στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων. Η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στην πόλη του Κιάτου και την ευρύτερη περιοχή έχει φθάσει στο απροχώρητο.

-Οι συνεχείς επιθέσεις των αδέσποτων ζώων σε πολίτες, ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές, και ο ελαφρύς ή σοβαρός τραυματισμός τους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

-Πρόσφατα, την Κυριακή 9-5-2021, όπως κατήγγειλε συμπολίτης μας, στη πόλη του Κιάτου, πλησίον στο 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης, αδέσποτα ζώα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά το ανήλικο παιδί του.

-Οι συνεχείς επισκέψεις στο Δημαρχείο των συμπολιτών μας και τα παράπονά τους δεν έχουν πλέον κανένα αντίκρισμα, κανένας δεν τους δίνει σημασία.

-Η μόνη ελπίδα στο σοβαρό αυτό ζήτημα που αφορά αφενός την προστασία και περιποίηση των αδέσποτων ζώων και αφετέρου στην προστασία της υγείας των πολιτών, είναι η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των συλλόγων για την προστασία των αδέσποτων ζώων και η αντίδραση των υγειονομικών και διωκτικών αρχών.

-Κάθε άλλη ενέργεια, με την πλήρη ανυπαρξία και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής, πέφτει στο κενό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» 
ΚΙΑΤΟ 14 - 5 - 2021 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


  

  



ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

  


*Αποκαθιστούμε την λειτουργικότητα του δημοτικού οδικού δικτύου.


Μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των εργασιών στους δρόμους Θροφαρίου και Στυλίων, μπήκαμε στη ζούγκλα του δρόμου Μάννα-Σύθας μετά από είκοσι χρόνια εγκατάλειψης.

**ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη μας λειτουργεί από το 1976 και έχει φτάσει να φιλοξενεί 16.000 βιβλία! Εφέτος ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ στο δίκτυο της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Η εξέλιξη αυτή μας έδωσε την αφορμή να προχωρήσουμε στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της από μία απλή δανειστική βιβλιοθήκη σε έναν χώρο πολιτισμού (με λέσχες ανάγνωσης, παρουσιάσεις βιβλίων, κλπ).


H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 
Απορρίμματα; Καμένη λάμπα; Λακούβα;

Κάνετε το αίτημά σας στο Δήμο μας ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ και βοηθήστε μας στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του τόπου μας!

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Κατεβάστε την εφαρμογή του Novoville Για τηλέφωνα με σύστημα ANDROID κλικάρετε στο σύνδεσμο https://play.google.com/store/ apps/details...

Για τηλέφωνα με σύστημα iOS κλικάρετε στο σύνδεσμο https://apps.apple.com/gr/ app/novoville/id836634305?l=el ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 
Καλέστε στον αριθμό 27433 60201 
Στείλετε email με το πρόβλημά σας στη διεύθυνση info@ xylokastro-evrostini.gov.gr



ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ -  ΒΟΧΑΣ


  





ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Τα νέα επεισόδια της σειράς «Από πέτρα και χρόνο» της ΕΡΤ 2 είναι αφιερωμένα σε κομβικά μέρη, όπου έγιναν σημαντικές μάχες στην Επανάσταση του 1821

  


Η σειρά ενσωματώνει στη θεματολογία της, επ’ ευκαιρία των 200 χρόνων από την εθνική μας παλιγγενεσία, οικισμούς και περιοχές, όπου η πέτρα και ο χρόνος σταματούν στα μεγάλα μετερίζια του 1821 και αποτίνουν ελάχιστο φόρο τιμής στα ηρωικά χρόνια του μεγάλου ξεσηκωμού.

Η ΕΡΤ τιμάει τους αγωνιστές και μας ωθεί σε έναν δημιουργικό αναστοχασμό.

Δείτε την Πέμπτη 20/5/2021 και ώρα 20.00μ.μ. ,στην ΕΡΤ 2 ,ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην πόλη της Νεμέας , με τίτλο : «Νεμέα, στα ίχνη του παλαιού Φλιούντα» https://www.ertflix.gr/webtv/liveuni/vod/dt-uni-vod.php?f=trailers/ E 2 6 8 5 _ A P O _ P E T R A _ KAI_XRONO_20-05_2000.mp4&bgimg=/photos/2021/5/ apo_petra_kai_xrono_ep11_ Nemea_1021x576.jpg 

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ηλίας Ιωσηφίδης 
Κ ε ί μ ε ν α - Π α ρ ο υ σ ί α σ η Αφήγηση: Λευτέρης Ελευθεριάδης 
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Μαυροφοράκης 
Μουσική: Γιώργος Ιωσηφίδης 
Μοντάζ: Χάρης Μαυροφοράκης 
Εκτέλεση Παραγωγής: FADE IN PRODUCTIONS.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια