Header Ads

ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ +6 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φ.1726

Η βαθμολογία της Super League –


Διατηρήθηκε το +6 του Ολυμπιακού από τον Άρη. Ο Άρης ηττήθηκε 2-0 από τη Λαμία και έμεινε στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, ο Βόλος νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο

  


Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Super League. H μεγάλη είδηση ήταν φυσικά η ήττα του Άρη με 2-0 από τη Λαμία, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραμπούλι. Κόλλησε στη λάσπη και τον… Αραμπούλι ο Άρης (0-2) στη Λαμία. Πρώτη εκτός έδρας ήττα 2-0 για την ομάδα του Άκη Μάντζιου από τη Λαμία, με τον Γεωργιανό επιθετικό Αραμπούλι να πετυχαίνει το γκολ του πρωταθλήματος με ανάποδο ψαλίδι την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2021.

Όλα πήγαν στραβά και ανάποδα για τον Άρη στη Λαμία. Σε έναν αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με το .. μαχαίρι στα δόντια, οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας ήττα (2-0) στο πρωτάθλημα. Παράλληλα ήταν και η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό χρειάστηκε ο Αραμπούλι να πετύχει το γκολ του πρωταθλήματος με ανάποδο ψαλίδι και ο Σούντγκρεν να κρεμάσει την ομάδα του με μια ανόητη κόκκινη κάρτα (γιατί έσπρωξε το ball boy). Έτσι ο Ολυμπιακός παρέμεινε στο +6 από τους «κίτρινους» που συνεχίζουν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και πέντε από την ΑΕΚ. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου χάρη σε γκολ του Περέα και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ ματς.

Ο Ολυμπιακοί νίκησε 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και βαδίζει για τον τίτλο

* «Περίπατο» έκανε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας 4-0 τον τοπικό Αστέρα, και βαδίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι Σεμέδο (35’), Καμαρά (40’), Φορτούνης (8 Γ) και Μπρούμα (86’) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Βαλμπουε-νά είχε δύο ασίστ και πλέον βρίσκονται με 38 βαθμούς στο +9 από τον Αρη, στο +10 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από την ΑΕΚ. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες παρέμειναν στους 18 βαθμούς και εκτός εξάδας.

**Παλικαρίσια νίκη! Ανήμερα στη γιορτή του, ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε και... κέρασε τρίποντο τον Παναθηναϊκό, που πήρε τεράστιο διπλό στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα (01), αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε με απουσίες λόγω κορονοϊού. Οι «πράσινοι» είχαν δίκαια και σωστά «σύμμαχο» το var ,,καθώς άλλαξαν υπέρ του δύο αποφάσεις για πέναλτι και μία για γκολ! Για ένα ημίχρονο,οι παίκτες του Μπαλόνι, που έκανε φοβερό κοουτσάρισμα, έπαιξαν με 10 παίκτες (αποβολή Ζαγαρίτη).

*** Με γκολ του Γαλανόπουλου η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, κρατώντας ανέπαφη την εστία της έπειτα από13αγώνες Επαγγελματική νίκη! Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με το φτωχό 1-0 τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι από το οποίο κρατάει τους βαθμούς της νίκης, το μηδέν στην άμυνα ύστερα από 13 σερί ματς και... τίποτα άλλο

Tο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

15:00: Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 01 
17:15: ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0 
17:15: ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 
19:30: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4 

Σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 
17:15: Άρης – Βόλος ΝΠΣ 
17:15: ΟΦΗ – Λαμία 
19:30: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 

in.gr4 Ιανουαρίου 2021, 23:00

 





Δεν υπάρχουν σχόλια