Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1727

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους

  
*Σε τηλεδιάσκεψη με την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας
  

για θέματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις στην διάρκεια της πανδημίας συμμετείχε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη . Η κα Σούκουλη δήλωσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Οφείλουμε να ακούμε τα προβλήματα των επιχειρηματιών και να αναζητούμε αποτελεσματικές λύσεις. Η πανδημία θα περάσει και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία για την επόμενη μέρα. Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Π.Ο.Ε.Ε κο Βασίλη Παγώνη. Μαζί θα τα καταφέρουμε».

*Σε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κο Παναγιώτη Πιτσάκη και τους επαγγελματίες αισθητικούς συμμετείχε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Σούκουλη δήλωσε «Ως η μοναδική γυναίκα εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας αποτελεί πολιτική προτεραιότητά μου. Σε μια δύσκολη συγκυρία υπάρχει ανάγκη να στηριχθούν ισότιμα όλοι οι παραγωγικοί φορείς. Μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Παναγιώτη Πιτσάκη ακούσαμε τα προβλήματα των επαγγελματιών των εργαστηρίων αισθητικής. Δεσμεύομαι ότι θα προωθήσω τα δίκαια αιτήματά τους. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και τον γόνιμο διάλογο. Μαζί μπορούμε καλύτερα»!!

*Παρέμβαση στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Κορινθίας αναφορικά με τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Η κα Σούκουλη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Παναγιώτη Πιτσάκη για την πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια γόνιμη συζήτηση με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κο Φώτη Κουρμούση.

*To 3o Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Διευθυντή του Σχολείου κο Γεραρή η κα Σούκουλη δήλωσε “Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου βρέθηκαν ξανά στον φυσικό τους χώρο. Ελπίζω σύντομα και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων να ανοίξουν και οι υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες. Προχωράμε μπροστά με υπευθυνότητα. Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κο Ηλία Γεραρή για την φιλοξενία”.









Δεν υπάρχουν σχόλια