Header Ads

ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ φ.1712

 

Έχασε δικό του ματς ο Τσιτσιπάς

    


«Αυτοκτονία» για τον Στέφανο Τσιτσιπα! Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό ATP 500 του Αμβούργου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 5-7).

«Αυτοκτονία» για τον Στέφανο Τσιτσιπα! Ο Ελληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό ATP 500 του Αμβούργου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 5-7).

Ουσιαστικά, ο Τσιτσιπάς έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του. Ο Ελληνας τενίστας βρέθηκε μπροστά με 5-3 και ήθελε ένα game για να κατακτήσει την κούπα. Ωστόσο, ο Ρώσος έκανε την αντεπίθεσή του, κερδίζοντας τέσσερα game στη σειρά.

Ετσι, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βάλει… φρένο στην κατάρα που τον κυνηγάει στα τουρνουά ATP 500. Εχει προκριθεί πέντε φορές στον τελικό αυτής της κατηγορίας, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Από την άλλη, ο 22χρονος Ρώσος (Νο.14) με τη νίκη στο Αμβούργο, κατέκτησε την 5η κούπα στην καριέρα του. Στο πρώτο σετ, ο Ρούμπλεφ έκανε μόνο τέσσερα αβίαστα λάθη και με μπρέικ έγραψε το 1-0. Το δεύτερο σετ το πήρε εύκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με το μπρέικ στο τέταρτο game να είναι καθοριστικό.

Το μομέντουμ ήταν με το μέρος του Ελληνα τενίστα, αλλά τελικά γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης ανατροπής. Με νέο μπρέικ, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-3, έφτασε στο 35 και ήταν μια… ανάσα από την κούπα.

Ωστόσο, ήρθε η απάντηση του Ρούμπλεφ, που του σφράγισε και τον τίτλο. Ο Ρώσος έχασε μόνο τρεις πόντους σε ισάριθμα game , με το ματς του Αμβούργου να τελειώνει μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά.

Πλέον, ο Στέφανος επικεντρώνεται στο Roland Garros. Την Τρίτη (29/9) ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Χάουμε Μουνάρ για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. In.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια