Header Ads

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ φ.1709

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Προϊστάμενος Δ/νσης, στην Πρωτοβ. Εκπ/ση, στο νομό μας



Πριν από μια εβδομάδα περίπου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Προϊστάμενος Δ/νσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας. 

Πρόκειται για τον μέχρι χθες Προϊστάμενο της Ειδικής Αγωγής στο νομό Κορινθίας Ντρίμερη Δημήτριο, από το Κιάτο. Η επιλογή στη θέση αυτή έγινε με αυστηρά επιστημονικά και αξιολογικά κριτήρια. Η Υπουργός Παιδείας, ως γνωστό, έχει θέσει ως στόχο και άμεση προτεραιότητα την εκπ/ση ατόμων με ειδικές ικανότητες (ανάγκες) και για τη θέση αυτή βρήκε το κατάλληλο πρόσωπο που δεν είναι άλλο από το νέο Προϊστάμενο Διεύθυνσης Π.Ε Ντρίμερη Δημήτριο. Στην παλιά οργανική του θέση, που εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Κιάτο, άφησε σημαντικό έργο, αν και η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου, το θέμα αυτό το είχε εγκαταλείψει ή άλλως πως, το είχε ρίξει στις καλένδες, με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα για τα ίδια τα παιδιά της κατηγορίας αυτής, αλλά και για το σύνολο των μαθητών στις σχολικές μονάδες των οποίων φοιτούσαν, με αποτέλεσμα να αδικείται το σύνολο των μαθητών στο επιστημονικό και διδακτικό τομέα. 

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος Προϊστάμενος στη θέση αυτή είναι και σήμερα ενεργό κομματικό στέλεχος. Επιλογές Προϊσταμένων με τα παραπάνω κομματικά χαρακτηριστικά βλάπτουν σοβαρά τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, την εκπαίδευση και τον τόπο γενικά. 
Οι εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, της περιφέρειας Κιάτου, άλλοτε συνεργάτες, εύχονται στον νέο Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβ. Εκπ/σης του νομού να είναι υγιής, παραγωγικός και καλορίζικος στα νέα του καθήκοντα, για το καλό της μαθητιώσας νεολαίας, του τόπου και της Πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια