Header Ads

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ φ.1706


Ελληνική Λύση: Να μην γίνει καμία συνάντηση με τον Ερντογάν



ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ άμεσα κι δημοσιεύματα ξένων μέσων, που έφερε στο φως η εφημερίδα «Εστία» και κι οποία κάνουν λόγο για προσυμφωνημένη συνάντηση του με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελληνική Λύση με δελτίο Τύπου. Σε αυτό τονίζεται από το κόμμα του Κυριάκου Βελλόπουλου (φωτό) ότι εάν μια τέτοια συνάντηση λάβει χώρα, η Ελλάδα απεμπολεί όλα τα δίκαιά της στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και ταυτόχρονα παραβιάζει η ίδια το Διεθνές Δίκαιο εις βάρος της. Σημειώνεται, μάλιστα, πως μια τέτοια συνάντηση θα επιβεβαιώσει ότι η συμμαχία με τη Γαλλία κατέρρευσε προκειμένου να μείνει η Ελλάδα προτεκτοράτο της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, το κόμμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη στρατιωτική συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας, η οποία, όπως τονίζεται, μετατρέπει την Αλβανία σε τουρκικό στρατόπεδο. Μια εξέλιξη που, σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, έρχεται παρά την ελληνική επιμονή στη γαλλική άρνηση να μπει η Αλβανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είχε ως αποτέλεσμα να προχωρούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της γειτονικής χώρας.

Στην κυβέρνηση απευθύνεται το ερώτημα εάν η χώρα μας δεν έχει κάποιου είδους μοχλό πίεσης στη γείτονα, παρά τους 1.500.000 Αλβανούς πολίτες που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, τα εκατοντάδες εκατομμύρια συναλλάγματος που έχουν φύγει από τη χώρα μας προς την Αλβανία, σώζοντας την κυριολεκτικά, και τις φυλακές μας που είναι γεμάτες γεμάτες Αλβανούς κακοποιούς. 
Πηγή «δ»

Δεν υπάρχουν σχόλια