Header Ads

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ φ.1702

Ντεμπούτο για Στεφανίδη στη Ζυρίχη



Σε μια τόσο διαφορετική χρονιά, με νέες συνήθεις και νέα δεδομένα, ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Την ώρα που σε πολλές χώρες έχουν ξεκινήσει οι αγώνες έστω και σε τοπικό επίπεδο, οι διεθνείς διοργανώσεις έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς είναι αδύνατη για την ώρα η μετακίνηση σε όλες τις χώρες. Η ευρηματικότητα πολλών διοργανωτών κρατά τη δράση ζωντανή, έστω κι αν το αποτέλεσμα απέχει από αυτό που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. 

Την Πέμπτη (9/7) θα διεξαχθεί το Wanda Diamond League της Ζυρίχης, που ειδικά για φέτος έχει μετατραπεί σε Inspiration Games. Τρεις ομάδες και συνολικά 30 αθλητές και αθλήτριες θα τεθούν αντιμέτωποι, από διαφορετικά στάδια του κόσμου. Ανάμεσα τους μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του πλανήτη, η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μπορεί ακόμη να μην είναι στην κατάσταση που θα ήθελε, όμως, πάντα βρίσκει το κίνητρο να κάνει έναν αποτελεσματικό αγώνα. Το κίνητρο στην προκειμένη είναι η επιθυμία της να φτάσει στη νίκη κόντρα σε δύο σπουδαίες άλτριες του αγωνίσματος, την Σάντι Μόρις και την Αντέλικα Μπένγκτσον. Η Στεφανίδη θα αγωνιστεί από την πανεπιστημιακή εγκατάσταση του Mt Sac Antonio College, την ίδια ώρα που η Μόρις θα πηδάει από τη Φλόριντα και η Μπένγκτσον από τη Σουηδία. 

«Είμαστε αθλητές και θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Γυμνάζομαι γιατί θέλω να μετέχω σε διοργανώσεις. Κάτω από την πίεση των αγώνων πάντα τα καταφέρνουμε καλύτερα. Είμαι ενθουσιασμένη που συζητάμε για μια διοργάνωση. Νιώθω πως, όταν έχω την πίεση του αγώνα, αποδίδω καλύτερα. Είμαι καλά, πηδάω καλά και ανυπομονώ να το δείξω στους φίλους του στίβου» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στεφανίδη στη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησαν οι διοργανωτές. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τα επτά στάδια που θα χρησιμοποιήσουν οι μετέχοντες και οι μετέχουσες, μέσω των σελίδων της Wanda Diamond League σε youtube και Facebook. Η βάση των αγώνων θα είναι στη Ζυρίχη, εκεί όπου θα υπάρχει και ο έλεγχος της παράλληλης μετάδοσης των αγωνισμάτων.

ΠΗΓΗ: ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια