Header Ads

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ φ.1702

Συστάθηκε Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού



Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συστάθηκε η «Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού», η οποία θα έχει ως αντικείμενο τη διεκδίκηση, προετοιμασία, οργάνωση, διεξαγωγή και παροχή φιλοξενίας στην Ελλάδα, διεθνούς εμβέλειας αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Επιπλέον, η «Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» δεσμεύεται μέσα από τις δράσεις της προς επίτευξη των ανωτέρω σκοπών να προωθεί το μήνυμα της ασφαλούς οδικής - οδηγικής συμπεριφοράς. Στη συγκρότηση της «Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» συμμετέχουν όλοι οι φορείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικώς του χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, καθώς και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, αφού οι στόχοι της πρωτοβουλίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και με τον αθλητικό τουρισμό. 

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης, Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ), δημοσιογράφος με εξειδίκευση στους αγώνες και με σημαντική δράση σε θέματα οδικής Ασφάλειας. Εκ μέρους του ΕΟΤ θα συμμετέχει ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Φραγκάκης, με αναπληρωματικό μέλος την γενική διευθύντρια, Σοφία Λαζαρίδου.

ΠΗΓΗ: ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια