Header Ads

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE φ.1692

Ικανοποίηση αλλά και «μικρό καλάθι» στη Super League

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε τις εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη η Super League που περιμένει το επόμενο βήμα για την επιστροφή στη δράση. Μετά την επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (29/04) και την εκφρασμένη πρόθεση της πλειοψηφίας (10-4 οι ψήφοι) των ομάδων της Super League να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, υπήρχε αναμονή για τα όσα θα έλεγε ο υφυπουργός αθλητισμού. 

Το πλάνο που ανέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν σαφές, δόθηκε το «πράσινο φως» για προπονήσεις μικρών γκρουπ παικτών από τις 5 Μαΐου και στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση. Όπως έλεγαν τα στελέχη της λίγκας, ήταν ένα καλό πρώτο βήμα τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός. Από εκεί και πέρα, έγινε σαφές πως θα υπάρξει αναμονή και για τα επόμενα στάδια έτσι ώστε να υπάρξει η επιστροφή στη δράση και η ολοκλήρωση της σεζόν.

«Ήταν απλά ένα βήμα μέχρι το επόμενο. Και έτσι θα πηγαίνουμε, βήμα-βήμα. Ό,τι πουν οι ειδικοί. Το σημαντικό τώρα είναι η ευλαβική τήρηση των όσων ανακοίνωσε η πολιτεία και η προσεκτική καθημερινή αξιολόγηση της κατάστασης», έλεγαν χαρακτηριστικά από τη Super League.

ΠΗΓΗ: OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια