Header Ads

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ LIGUE φ.1692

Αντιδράσεις για το τέλος στη Ligue 1: 
Νομικά κινείται η Αμιάν

Δεν συμφωνούν όλοι στη Γαλλία με την οριστική διακοπή της δράσης. Η απόφαση στη Γαλλία για την οριστική διακοπή των δυο επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την επικύρωση της βαθμολογίας έφερε αντιδράσεις. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδεικνύεται πρωταθλήτρια, αλλά η Αμιάν υποβιβάζεται. Αμέσως μετά την απόφαση για πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, ο πρόεδρος της Αμιάν Μπερνάρντ Ζοανίν ξέσπασε, σε live στο Facebook της ομάδας. 

«Βρίσκω την απόφαση άδικη και ο ρόλος μου είναι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Αμιάν. Θα πάω ως το τέλος. Νομικά πρέπει να δούμε αν αυτή η απόφαση ισχύει. Πολλοί πρόεδροι είναι απογοητευμένοι από την απόφαση, η οποία δεν πάρθηκε με βάση την αθλητική ισότητα. Έχουμε ακόμα 30 βαθμούς που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και ήμασταν 4 βαθμούς πίσω από την Νιμ. Η απόφαση αυτή είναι απάνθρωπη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η Αμιάν πριν την διακοπή ήταν στην 19η θέση, η οποία οδηγούσε στον απευθείας υποβιβασμό με 24 βαθμούς, με τη Νιμ να είναι στην 18η που οδηγούσε στα μπαράζ παραμονής, με 27 βαθμούς.

ΠΗΓΗ: OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια